Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogyan ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Most léptem ki egy többéves komoly kapcsolatból, szeretnék minél több emberrel beszélni. van vki, aki esetleg szeretné, hogy kihasználjam? :D Mindegy, hogy fiú vagy lány. Ti mivel kötitek le magatokat?2015. aug. 6. 11:22
12/13 A kérdező kommentje:
Sok ilyen üzi érkezett, úgyhogy ide írom, hogy nem dgni keresek embert, domina se vagyok... :D
21/L
2015. aug. 6. 13:36
13/13 anonim válasza:
ajj pedig épp meg akartam írni, hogy tolnálak te domina :D
Viccet félretéve szerintem úgy még ne ismerkedj, hagyj időt magadnak hogy túl tudj lépni. Máshogy meg engem pl kegyetlenül kihasználhatsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!