Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogyan ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Most léptem ki egy többéves komoly kapcsolatból, szeretnék minél több emberrel beszélni. van vki, aki esetleg szeretné, hogy kihasználjam? :D Mindegy, hogy fiú vagy lány. Ti mivel kötitek le magatokat?2015. aug. 6. 11:22
1/13 anonim válasza:
Te lány vagy?:D Több év? mennyi az a több év?:D
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, annak tartom magam. :D 4 év...
2015. aug. 6. 11:26
4/13 anonim válasza:
Nekem három hónapja lett vége egy 7 évesnek:D
5/13 A kérdező kommentje:
Akkor le lettem alázva. Nekem jobban fáj. Neeeeem, nekem fáj jobban... Neeem, nekem. :D
2015. aug. 6. 11:30
6/13 Mumusan válasza:
Ahogy én látom, nem lesz az ismerkedéssel gond :)
7/13 anonim válasza:
:D:D Miért nem az én barátnőm vagy? Kis humorzsákom :3
9/13 anonim válasza:
Úgy ahogy a párkapcsolat előtt ismerkedtél... kérdezel illetve hozzászólsz.
10/13 anonim válasza:
LifeStrange ráhajtasz a kérdezőre? Sok sikert nektek, legyetek boldogok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!