Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Többi lent. Ha lehett lányok irjanak. Kép lent.
mostanába nem jön össze egy hölgysem,proobálkozom elég sokat de semmi siker-el . velem lenne a gond ? többi fajta kinézetü lányoknál probálkoztam de semmi. Lányok mondanátok véleményt rolam nem hiszem hogy gáz lennék de ki tudja.
ez kb 1éves kép.
és ilyen vagyok most.
Trikó, és tetoválás? Miért nem lehet pólóban lenni?
Mintha direkt mutogatnád az izmaidat, ami nem szimpatikus nekem. Tetkóról ne is beszéljünk!
Agresszív ember benyomását kelted bennem is.
Nekem nem tetszel összességében, de azok a szemek, édes istenem milyen szépek :O
Véleményem szerint ha megnöveszted a hajad, és kicsit visszavennél a kondizni edzésekből, akkor külsőre bejönnél nekem. Az arcod nem ronda, de én nem nagyon kedvelem a kopasz, nagy izomzattal rendelkező férfiakat.
nem sajnos, rengeteget vagyok a napon és azért vagyok ilyen barna, de alapbol is barnáb vagyok az átlagtol ,
Én szivesen meg növeszteném a hajam de az nem fog menni. :D
A triko az azért volt rajtam mert kb 40 fok van. :)
Nekem is valamiért ellenszenves ez a stílus, kissé agresszív, buta benyomást kelt, elnézést az őszinteségért, de velem például nem illenél össze, már most tudom. Amúgy sem jön be a felfújt(nak tűnő) izomzat, izomtrikó, minimális haj. Ettől függetlenül biztosan vannak olyan lányok, akiknek ez a stílus a nyerő :) Sok sikert a párkeresésben! :)
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!