Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért csak panaszkodnak, ahelyett, hogy aktívan tennének a sikerükért párkeresési téren?
Ez az, h nem értitek miről beszélek.. férjem nem fosta a szót.. épp ellentétesen, szépen végighallgatta, ahogy én magamtól megnyilok, mert elég volt neki feldobni egy olyan labdát, amire tudta/sejtette, hogy válaszolni fogok, és onnantól meg magamtól mondtam a többit. Kicsit sem volt felszínes. Inkább azt mondanám, hogy tudott a nőkkel bánni és a mai napig is nagyon jól kezeli akár nézeteltérésről vagy csak arról legyen szó, h bánt valami és elmondom neki, kibeszélem magamból.
Azért egy nőnél sem elég ha szép, tud ott is nagyot szólni, ha szép, cuki, édes, de mikor megszólal kiáll a kapa a szájából!
Azért pl én is teljesen másként nyilvánultam meg előtte mikor csak haverok voltunk és teljesen "rágörcsöltem" a külső képre, miután elkezdtünk járni, de természetesen így is önmagunkat adtuk mindketten, csak kicsit óvatosabbak voltunk, mert tudtuk, ezen már több tét van, mint egy haveri kapcsolaton.
Mondjuk pl ő haverként sem beszélt soha csúnyán velem, mindig tudta hol a határ, nem próbált nyomulni, de ugyanakkor éreztem, hogy fontos vagyok neki. Szerintem azért a férfiak többsége képes ugyanígy kezelni a nőket. Ebbe az évek múlásával "bele lehet tanulni".
Kisugárzást hol lehet szerezni? Beszélgess idősebb pasikkal, akik már túl vannak a javán, lehetőleg valami olyan fazonnal, aki nem csak szájhős és 50 évesen még egyedül van, hanem olyannal, aki már lehúzott 10-en 20-on év házasságot akár. Biztos tudnak valami nagyon hasznos csajozási tippet adni, ami bejön.
A beszédtanfolyam azoknak való, akik pl dadognak.. Ebből látszik, h nem érted, h mire is akarok kilyukadni... pedig csak egy egyszerű témáról beszélgetünk és máris elmegyünk egymás mellett. Talán ez az oka annak, hogy a csajoknál sem aratsz tartós sikert.
Akár férfi, akár nő, nem az nyer, aki a nagyobb ribi, vagy paraszt a csajokkal, aki lebeszéli róluk a bugyit. (van az a kategória is, de arra az ilyen butuska tapasztalatlan csajok buknak).
Igen van olyan nő, aki kifejezetten vágyik arra, hiányzik neki, h verjék (volt ilyen ismerősöm, ahol a pasi folyamatosan verte a nőt, de a nő nem lépett semmit, mert "szerette") De aki normális biztos nem egy tuskó izomagyra vágyik.
Én sokáig azért nem találtam magamnak párt, mert nekem egy olyan időszakom volt, h kifogtam a bunkó srácokat. Akiknek eszébe nem jutott, h pl Karácsonykor akár csak egy cd-t összedobjon, amin szerelmes dalok vannak, vagy egy szál virágot nem vett valentin napra vagy egész egyszerűen nem figyelt oda rám, csak magával volt elfoglalva, a nyomorával, hogy ő milyen szerencsétlenés h ne várjam hogy don juan legyen, mert már nagyon sokan átverték, csalódott a női nemben (de azért volt pofája megcsalni engem).. ez egy hatalmas tévhit, hogy ezek a befutók. De ettől jobban már képtelen vagyok elmagyarázni.
Vannak olyan lányok, akiknek az kell, hogy a pasi már az első randin megfeketesse őket és ha nem történik ez meg, akkor nagyon csúnyán megbántják, lepancserezik, elküldik a francba. Amitől nyilván nem fog megnőni az emberünk önbizalma.
Van a szolga lelkü típus, aki képes volna kidolgozni szó szerint a belét is azért, hogy a pasi akár csak rá nézzen, később, hogy összeköltözzön vele, képes inkább elmenni 5 műszakba dolgozni, hogy a pasijának semmi dolga ne legyen, el ne hagyja és ezért képes bármilyen megalázást tűrni.. legyen az megcsalás, verés, lelkiterror, alázás.
Van az a típus, aki szereti húzni az időt, aki tököl, mert maga sem tudja, mit akar és olyan jó érzés neki, meg az egójának, hogy akár 2-3 csákó is körülugrálja. (az ilyen általában vmi agyi problémával is küzd és igazából senki nem elég tökéletes neki)
Aztán van az én típusom, aki szereti mindennek meghagyni az idejét, nem egyből odavágni magát, de mindeközben adja a jeleket, h ez tuti lesz, csak ismerjük meg egymást egy kicsit.
És van az ilyen karrierista 3,14csa, akinek a pasik csak eszközök, élvezeti cikként tekintenek rájuk,
vagy épp az egzisztenciát nézik, hogy miből mennyi, hány méter.. elég márkás e kocsi, elég sok e pénz.. stb.
Aztán vannak olyanok is, akik teljesen el vannak határolódva a pasiktól valamiért, soha nem láttad még egy fiúval sem beszélgetni (legtöbb fiú haverom szerint ezek a legperverzebb lányok).
amolyan apáca szerűség, ő nem beszél sosem pasikról, kalandokról, flörtökről.
Van az idióta 3,14csa típus, akinek elég cukiságokat venni és párszor megfeketetni, aztán egy örök életre levakarhatatlan lesz, kb mint az árnyékod olyanná válik.
Vagy a szerencsétlen esetlen csajok, akik már attól megijednek, ha a pasi odaköszön nekik vagy kedveskedik velük, nem tudják miként kezelni és ezért kb a szájukba kell mindent rágni..
És vannak az olyan kategóriás csajok, akik egy bizonyos ideált követnek, h legyen pl szőke, legyen kék szemű, csakis jazz zenét hallgasson, csakis rocker legyen, stb stb.
Nagyjából ennyi jut eszembe...
Na most pasikra nagyjából ugyanez a kategorizálás áll.
Ha egy kicsit tapasztaltabb vagy, elég csak ránézni az adott lányra és tudni fogod melyik kategória - mit akarsz tőle- és ennek megfelelően tudod kezelni.
szerintem 17esnek nincs igaza...
"Ha egy kicsit tapasztaltabb vagy, elég csak ránézni az adott lányra és tudni fogod melyik kategória..."
na ez nagy hülyeség,12es nehogy elhidd ezt
Lehet, h hülyeség, de pl volt egy nagyon jó fiú barátom még középsuliban.
Mindig megmutatta a csajokat képen, majd találkoztam is velük amolyan "véletlenül", mert kiváncsi volt, h én milyennek látom őket. Sajnos vagy nem, mindig bejött az amit jósoltam, h hosszútávu v max 1 hetes dolog lesz belőle, vagy h az adott csaj kifejezetten annyira vágyik, h elüsse az idejét vele. Talán nekem azért ennyire egyértelmü, mert nő vagyok.
Nem minden a külső és nem hiszem,hogy egy találkozás után Te már olyan jól megismerted ezeket a lányokat.
Én is ismerek olyan lányt aki külsőre szoli cicás,de az első barátjával van már évek óta és hűséges típus.Csak egyszerűen ilyen a külső stílusa.
Mellesleg én is nő vagyok,de én nem a külső alapján ítélkezem,mert nálam nem az a mérvadó.Lehet, hogy én is bizonyos stílusú emberektől első pillantásra tartózkodom,de nehogy már ez alapján döntsünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!