Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mondod :D kérdése:
Emberkék! Csak nekem van ennyire tele a hócipőm a
társkeresősdivel?
Figyelt kérdés
Van még olyan, akinek elege van abból, hogy nem talál egy normális párt? Nem, nem ismerkedési szándékkal írtam ki, csak érdekel, hogy csak én fáradtam-e bele ebbe az egészbe vagy más is.
Hát már én is kezdek belefáradni. De hát mit lehet tenni? Ha az ember nem akar egyedül lenni, akkor muszáj sajnos.
2015. júl. 30. 23:26
2/37 anonim válasza:
Nem csoda, hogy nem találsz, mert egész nap csak itt panaszkodsz a férfiakról. A férfiak meg nem a rinyálós lányokra buknak. (Ahogy a lányok se a rinyálós férfiakra.)
2015. júl. 30. 23:28
3/37 anonim válasza:
Én lennék a párod! ;) csak messze vagy.
2015. júl. 30. 23:36
4/37 A kérdező kommentje:
Marceline, most komolyan, nem unod már? Egyebet sem csinálsz, csak oltogatsz itt mindenkit :)) Szerintem csak azért csinálod, hogy ne kelljen szembenézz a szánalmas kis életeddel. Azért írtam ki a kérdést, hogy beszélgessek olyanokkal, akik hasonló problémával küzdenek, nem azért, hogy valami beképzelt, álszent riiiiibbbaaanc, itt ossza az észt. Na szia :)
5/37 anonim válasza:
Tarsat nem ugy keresunk, mintha uj munkat keresnenk, nem kuldunk ki 100+ oneletrajzot ;) Allj fel a geptol, menj ki, elj egy kicsit es ismerkedj ;)
6/37 anonim válasza:
Szerintem inkább abból van eleged, hogy minden új srácban azonnal egy lehetőséget látsz, azaz rögtön úgy tekintesz rájuk, úgy gondolkodsz, mintha az illető egy leendő partner lenne, aztán amikor az ismerkedés első fázisában megvilágosodsz, hogy mégsem passzolna hozzád, azt érzed/értelmezed csalódásként. Próbálj meg egyedülálló lányként nem társfüggő lenni.
2015. júl. 30. 23:37
7/37 anonim válasza:
#2Nem azért,de te is itt döglesz egész nap.
Kérdező:Egy lánytól ez elég fura kérdés.
Regisztrálsz a társkeresőre napi 60 üzi a minimum.Kiirod ide, hogy "L"5 percen belül 20 üzi.
Élőben sincs ez másképp, kezdeményezések hada fogad titeket.
Szóval, csak visszább kell venni a hatalmas igényekből.
2015. júl. 30. 23:38
8/37 anonim válasza:
Nem azért, de nem a pasikról hisztizni járok ide, csak időt tölteni. Mellesleg az életem is tökre rendben van, csak ma épp fáj a fejem, meg megromlott a sajtom. :(
2015. júl. 30. 23:39
9/37 Blobzang Rinpócse válasza:
# 4/4
Kedves Kérdező,
De, sajnos teljesen megértem mindazt amit leírtál.
Én példának okáért lemondtam arról, hogy valaha is boldog párkapcsolatom lehet.
Felszínesség, szemforgató világ, bezárkózottság, irreális elvárások...Vagy nincsenek általános érvényű igazságok...Ki tudja.
Szerintem még sokan így vagyunk ezzel. Mindenki elfárad egy bizonyos szint után.
Nos, ez a válasz bőven kimeríti a pesszimizmus faktort, de sajnos ez van.
24/f
2015. júl. 30. 23:41
10/37 A kérdező kommentje:
#9 Teljesen egyetértek. Na meg persze nekem abból is elegem lett, hogy itt egyebet sem lehet olvasni, csak, hogy ilyen meg olyan meg amolyan legyen az a lány. Kérdem én, ilyen elvárások mellé tud is nyújtani valamit az illető? Nekem tényleg nincsenek nagy elvárásaim, habár ahogy vesszük, hisz nálam az őszinteség, a hűség és a hasonló elfelejtett értékek a fontosak, nem az, hogy most BMW-vel jár-e az a férfi, vagy hány számból áll a fizetése, vagy épp mekkora a pénisze. S ezzel van itt a gond, hogy kevés olyan ember van, aki nem kétszínű, nem hazudozik és nincsenek előítéletei....:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!