Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívás, akinek van tapasztalata írjon, ha lehet 25+ emberkék?
Az a helyzet, megismerkedtem egy lánnyal, elég rosszul startoltam nála.
Jelenleg beszélgettek vele, csak valahogy úgy jön le az egész, hogy csak mentegetem magam, pont a fenti események miatt.(legalábbis így érzem) Az érdekes hogy alig akart "elengedni" a facebookrol, ebből gondolom hogy valami "van", tudni kell a csaj nagyon rendes, sugárzik a magabiztosság, nincs nyávogás stb... (volt részem benne elégszer), tudom hogy sikert csak úgy érhetek el nála, ha komolyan kezdeményezek.
A baj, hogy nincs támpontom, nem akarok tapló módjára rányomulni sem, de az utalgatni sem akarok rá. Vagy csak friend zone lehet?
Abban mi a taplóság, ha elhívod valahová? Mondjuk teára, kávéra, sétálni, vagy valami ilyesmire? Szerintem ez megfelelő módja lenne a randizásnak, mindketten tudjátok mire megy ki a dolog, egyértelmű a szituáció, határozott a fellépés és nem is bunkó.
Mentegetőzni pedig nem kell, egyszer őszintén(!) elnézést kértél tőle és kész, ha megbocsátott, akkor már felesleges az egész, ha nem bocsátott meg, akkor ettől pedig nem fog.
Mondjuk pont egy olyan szituáció volt, ami mostanában nagyon ritkán esik meg velem.
Csak ugye ő pont ezt látta/tapasztalta...
De lehet csak az én önértékelésemet zavarja ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!