Próbálta már valaki a Skype telefonos szolgáltatásait? Azt hallottam, hogy havi pár száz forintért ingyen lehet vezetékes és mobil telefonokat hívni. Valakinek van ilyen téren tapasztalata?
Van, teljesen jól működik!
Én már több éve használom. A legolcsóbban erről lehet hívni hazai és külföldi számokat.
Itthon bárhova bármikor kb 6Ft/percért beszélhetsz, de külföldre is nagyon olcsó.
Díjtáblázat skype oldalain fellelhető, a legkisebb, neten előre fizetendő díj 10EURO. Ez nekem kb fél éves telefonálásomat fedezi :)
Hogyan tudsz egyenleget vásárolni?
Belépsz skype-ba, ott a Skype menü alatt a "Skype egyenleg feltöltése" menüt választod. Régebbi verziókban ez a help menü alatt volt.
Ezután megnyílik egy kis ablak, itt lehet kiválasztani mennyiért akarsz venni egyenleget, 5-10-25EUR.
Meg kell adni személyes paramétereidet. Én csupa xxxyyfggsdf-t adtam meg. Fontos! az országot kiválasztani!! az Amerikai Virgin-szigetekek válaszd mert ott nincs ÁFA, ennyivel olcsóbb lesz!!. Ki kell választani a fizetési módot, ami vagy dombor nyomott kártya, vagy újabban banki utalás, de ez lassabb és talán + költségbe is kerül. Az automatikus feltöltésre vigyázz, mert esetleg automatikusan leszed magának pénzt ha az egyenleged kezd elfogyni, ne jelöld be ! Azután a fizetés teljesítése gomb megnyomásával fizess. kb ennyi.
Azt hiszem 1-2 nap eltelt mire megjelent az egyenlegemen és hívhattam.
Itt tudod megnézni mit mennyiért hívhatsz: [link]
Biztos nem írtam le mindent de kb erről van szó.
Elnézést kérek a kérdezőtől,hogy kapcsolódom kérdéséhez!
Kérdezem : ehhez kell konkrét internetes előfizetés a telóra,vagy csak internet képes teló kell hozzá , ha így akarok hívni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!