Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha húsz visszautasítás után lehetőséged lenne rá hogy végre te is visszautasíts valakit, élnél vele?
Figyelt kérdés
Legalább annyi nőt akarok visszautasítani ahány engem visszautasított.2015. júl. 30. 13:08
11/22 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket mindig ugyanaz az ember írja ki?
12/22 anonim válasza:
Engem mindig visszautasítanak. Már azt is megkérdezem lánytól hogy miért utasítasz el? De csak annyi hogy vállat rándítanak, meg hogy nem jössz be. Hiába kérdezem hogy undorító vagyok, nem jól öltözködöm, vagy rosszul kezdeményezek, nem vagyok elég férfias? De nő ezekre még nem adott választ nekem.
13/22 anonim válasza:
Már megint? Mi ez a 20-as határszám?
Nem, ha visszautasítok valakit, nem emiatt teszem, hanem amiatt, mert nem akarok közelebbi kapcsolatot vele. Ha te passzióból csinálod, akkor még nem nőttél fel egy érett kapcsolathoz. Nyugi, mind megjárjuk ezt, csak van, aki hamarabb túl tud lépni, más meg évtizedekre beleragad.
14/22 anonim válasza:
"Engem mindig visszautasítanak. Már azt is megkérdezem lánytól hogy miért utasítasz el? De csak annyi hogy vállat rándítanak, meg hogy nem jössz be. Hiába kérdezem hogy undorító vagyok, nem jól öltözködöm, vagy rosszul kezdeményezek, nem vagyok elég férfias? De nő ezekre még nem adott választ nekem." - Mert nem az számít, mit csinálsz (vagy mit lobogtatsz), az számít, ki vagy, és milyen hatást választ ki a másikból. Ezt pedig nem lehet ilyen megfogható dolgokkal körülírni. Én legalábbis még nem tudtam megmagyarázni, miért pont azokba lettem szerelmes, akikbe végül szerelmes lettem, holott tucatnyi hasonló mászkál az utcán bárhol.
15/22 anonim válasza:
Másokat büntetni a saját hibáim miatt? Nem igazán az én asztalom. 22f
16/22 anonim válasza:
14-es. Na látod ezért nem érti a férfi hogy mit tegyen jobban hogy észrevegyék a nők. Válasz nincs. Mert nekem is azt mondják. Valahogy kinéz. Nem jóképű. Átlagos. Jól öltözködik de nem a legmárkásabb cuccokba jár. Nem vagyok tehetős nincs sok mindenem. Olyan akit nem tudnak észrevenni. Mert szürke semmit mondó. Több ezer ilyet kap. Jobbra vágyik. És ebből a szürkeségből nagyon nehéz kitörni. Mert az első benyomás mindig a külsőn van. Ha már ezen elbukom nincs tovább. A belsőm nem érdekli.
17/22 anonim válasza:
# 16/16 Időpont ma 14:20 - Ha nem vagy egy oltári nagy pesszimista, lusta, élősködő, csapodár, igénytelen, gyáva kukac, akkor nem kell változtatnod, mert lesz, akinek pont így leszel kerek egész és maga a tökély. Ezt nem lehet megfogalmazni, te sem fogod tudni megfogalmazni, ha elér az érzés, és már nem lesz bárki jó, ha csak ő kell, mert számtalan más hasonló közül egyetlen egy lesz az, aki téged megmozgat.
18/22 anonim válasza:
17-es Így közelebb a 30-hoz bár igazad lenne és jönne és ne 50 éves koromba vagy soha.
19/22 anonim válasza:
# 18/18 Időpont ma 14:40 - Ha nyitott vagy és nem zárkózol be, akkor meg lesz oldva. Tudod, van egy jó mondás, akit az Isten neked szánt, azt az Ördög is utánad tolja talicskán. :-)
20/22 anonim válasza:
Vicces, amikor valaki random nőkön akar bosszút állni más nők által okozott sérelmek miatt. :D
Az is szánalmas, amikor valaki egy visszautasítást úgy fog fel, mintha az adott ember valami gaztettet követett volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!