Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma velem? Mi kell még lányok?
Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok, 182 cm magas és sportos testalkatú. Egyetlen barátnőm volt eddig, sokáig tartott végig csak vele foglalkoztam, szóba se jött a csajozás vagy ilyesmi.. az a kapcsolatom 1 éve ért véget. Azóta viszont, teljességgel sikertelen vagyok társkeresés terén és nem találok senkit. A szakítás kissé megviselt és elkezdtem keményen az edzésre koncentrálni, ennek jó kimenetele volt a testem pozitív változása és az önbizalmam növekedése is. Viszont ha bárhol próbálok ismerkedni itt interneten, utcán, szórakozó helyen egyszerűen csak jól érzik velem magukat a lányok, de nem lépünk tovább... tehát kapcsolat nem lesz belőle, a testiséggel nincs baj :D a kérdésem tehát az, hogy még fejen kellene állnom, hogy mellettem maradjon a leányzó vagy csak rossz ajtón kopogtattam eddig pont ? :)2015. júl. 29. 20:03
1/8 anonim válasza:
Szerintem még nem dolgoztad fel a szakítást legbelül,lehet attól nem jön össze senki.Az teljesen jó,hogy gyúrsz és adsz magadra,erről ne szokj le.;) Csak így tovább! Kondiban még nem próbáltál ismerkedni?Ha fejre se vagy gáz és az alakodon is látszik,hogy gyúrsz,nem hiszem,hogy hátrányban lennél.
2/8 anonim válasza:
Gyúrjá még attó jobb lesz.
Jobb állást is kapsz, és még emma watson is beléd fog esni.
3/8 anonim válasza:
Mit akarsz? Dugsz. Mi a gondod? Majd jön az, akivel passzol a lelketek is. Nem értem a problémádat, a semmin problémázol.
5/8 anonim válasza:
Teljesen jó vagy, azok alapján amiket leírtál, de ez csak a külső és a jófejség.
A műveltségedről nem írtál semmit... Mit tanulsz?
L20
6/8 anonim válasza:
"Teljesen jó vagy, azok alapján amiket leírtál, de ez csak a külső és a jófejség.
A műveltségedről nem írtál semmit... Mit tanulsz?
L20"
Lefordítom: mennyi pénzed lesz, ha nagy leszel?
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindegyikben van kicsi igazság lehet... Nem tanulok most, jelenleg dolgozom utána egyetem :) Nem járok kondiba, teljesen mást csinálok ... saját testsúlyos edzés
2015. júl. 29. 21:54
8/8 anonim válasza:
de hát te mindent megteszel, hiszen edzel, jól nézel ki, mégis csak a sekélyes csajok tapadnak rád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!