Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresési problémák?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok. 15-17 éves koromban éltem azt a bulizós, "szórakozóhelyekre" járós korszakomat, akkor mindig volt barátnőm, de cask ilyen fellángolásszerű volt az összes kapcsolatom, kivéve az utolsó. Nagyon megszerettem a lányt, csak rá gondoltam éjjel-nappal. Sokszor ideges is voltam ,hogy valamit elszúrok, mert akkor kötődtem igazán először egy lányhoz, és szerintem pont ezért az idegeskedés miatt vége lett részéről. Aztán egy idő után kezdtem "megkomolyodni". Már nem szerettem szórakozóhelyekre járni és így a csajozás is nehezebb lett. Mostanáig nincs barátnőm és teljesen elment az önbizalmam etéren. Mai napig eszembe jut minden nap az a lány. 1 éve volt egy fura történés. Róla álmodtam és egész nap rossz kedvem volt emiatt, aztán délután rámírt ,hogy velem álmodott és eszébe jutottam ,hogy sikerült az érettségi stb. Sajnos volt barátja és még mindig van, de mekkora az esélye annak hogy egy éjszaka mindketten egymással álmodunk. Azóta megint nem tartjuk a kapcsolatot. Egyszerűen sajnos nem tudom elképzelni ,hogy találnék még egy ilyen lányt akihez ennyire őszintén vonzódni tudnék. Pedig biztos van olyan lány aki eltudná csavarni a fejem és én is az övét:). Csak önbizalmam nincs a dologhoz. Mit javasoltok ,hogy teljesen tiszta lappal, önbizalommal töltve elindulhassak a párkeresés útján?

2015. júl. 6. 00:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Az is segítene szerintem, ha kezdésnek még nem kimondottan odamenni, randi jelleggel nézelődnél, egyszerűen csak légy lányok közt, hagyd, hogy hatással legyenek rád. Nem egyből fogod elfelejteni ezt a lányt, sőt teljesen nem is fogod. De szép lassan, fokozatosan kevesebbet gondolsz majd rá, ehhez viszont az kell, hogy legyenek más lányok akiket észreveszel, akik közt elvegyülsz. Utcán, buszon, ha tovább tanulsz egyetemen, főiskolán. Ne görcsölj rá, komolyan, meg lesz a természetes üteme, megjön majd a kedved és vele együtt az önbizalmad is.

Mert onnan már nem a továbblépés kényszere hajt, hanem a frissen ébredt érdeklődés, a vonzalom. :-)

2015. júl. 6. 00:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Nemrég elkezdtem konditerembe járni, mert az utóbbi időben eléggé remete életmódot folytattam. Igyekszem kicsi jobban a környezetem felé megnyílni. Konditerembe meg azért vannak lányok, bár a legtöbben idősebbek nálam.

2015. júl. 6. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!