Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért történik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért történik mindig ez?

Figyelt kérdés

Röviden tömören leírnám miről is van szó.

A helyzet az,hogy már régóta ismerkedek,de mindig van valami hiba.. Vagy az,hogy nem hajlandó a lány találkozni vagy nem akar párkapcsolatot és a 'legjobb',ha mindkettő megvan ugyebár..

Kezdek belefáradni ebbe az egészbe,de mégis egy társra vágyok..

Próbáltam ezt az oldalt is illetve társkeresőket,de egyszerűen nem sikerül.

Élőben meg elég nehéz,ha az ember nem jár el ilyesféle helyekre...

Ha valaki ilyen cipőben jár,akkor nyugodtan írjon,hátha kialakul valami...

19/L/L

2015. júl. 27. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Lagzi Lajcsi?
2015. júl. 27. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne add fel a próbálkozást. Másnak sem megy simán, legyen akár hetero is. Főleg 19 évesen... Kitartás!
2015. júl. 27. 15:15
 3/5 MolotovPunk ***** válasza:

Annyi lenne a kérdésem ehhez,hogy olyan lányokkal ismerkedsz egyáltalán,akik a saját nemükhöz vonzódnak?Vagy legalább biszex lányokkal ismerkedsz?

Csak,mert ha ezeket a dolgokat nem tudod pontosan,akkor elképzelhető,hogy azért nem akarnak veled kapcsolatot azok a lányok,mert valószínűleg ők heteroszexuálisok.

2015. júl. 27. 15:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Persze,azért ennyire kezdő nem vagyok. :)

Direkt ilyen társkereső oldalakon próbálkozok,de ottse akarnak az emberek találkozni..

2015. júl. 27. 15:55
 5/5 MolotovPunk ***** válasza:

Akkor lehet a kinézeteddel lehet bajuk,vagy a kisugárzásoddal.

Meg manapság társkeresők nagy része szerintem nagyon gagyi,sokan csak poénból regisztrálnak ilyenekre.Ettől függetlenül lehet találni ott is komoly partnert,de minimális esély van rá.Nekem mondjuk társkeresőn is volt már több sikerélményem.De véleményem mégis az,hogy jobb azért élőben ismerkedni.

2015. júl. 27. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!