Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nagyjából hány százaléká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagyjából hány százalékánál kizáró ok, ha a férfi nem izmos testalkatú?

Figyelt kérdés
hanem átlagos, vékonyabb
2015. júl. 26. 14:14
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta, hogy a szerencse az egyetlen út.

De milyen jó éveket szenvedni miközben más röhög rajtad és addigra elviszik az összes csajt.

A kérdésre nálam a válasz: 60-70%.

2015. júl. 26. 15:39
 22/29 anonim ***** válasza:
30%

Tök véletlen-e, hogy az ilyen tiszteletreméltó kivételek valamiért csak neten léteznek?

Ha nem így lenne, úgy 40-50 barátnőm is lehetett volna már :D És vajon volt? Sajnos nem volt...bár ahogy elnézem a kínálatot, inkább szerencsére nem volt.

Az is teljesen igaz, hogyha egy pasas ronda, akkor egy nőnek se fog kelleni.

Ha pedig mindenki kigyúrná magát, senkinek nem kéne az izmos pasas (amiből sok van, inflálódik). Magyarán szólva kapott a szar egy jó nagy pofont.

Azt meg nem kell irigyelni aki a sok beszedett szartól lett "izmos". Amint leáll a cuccokkal, össze is megy mint a kidurrant lufi. Ha meg nem áll le, akkor a mája és a veséje fog záros határidőn belül, és örülhet, ha élve hazakerül egyszer.

Na mi lesz,találj ki még valami rendkívül remek ötletet :D

2015. júl. 26. 15:43
 23/29 anonim ***** válasza:
64%

Igazából ugye ezeket a kérdéseket csak azért írjátok ki, hogy utána szénné pontozhassátok az ellentmondókat

(írom mindezt férfiként)

2015. júl. 26. 15:47
 24/29 anonim ***** válasza:
53%
Igen, mióta én is beleesek ebbe a csapdába és ilyen kérdések alá merem írni, hogy azért nem úgy van az, 12%-ot zuhant az értékelésem.
2015. júl. 26. 15:48
 25/29 anonim ***** válasza:
77%

#23, #24: Ez így van, ha olyat írsz, amiben nem a nőket szidod agyba-főbe és nem azt mondod, hogy a nők 100%-a, vagy 99%-a ilyen, máris le vagy pontozva. Látszik a szint.

Kezdek rájönni, hogy felesleges ilyen jellegű kérdések alá írni, úgyis jön a "lepontozó, a nőnek úgy sincs igaza, ezért te is hazudsz" brigád, aki lepontoz a francba. Annyit meg nem ér, felfogni úgy sem fogják, azt, amit próbálsz nekik mondani.

2015. júl. 26. 16:19
 26/29 anonim ***** válasza:

Én izmos testalkatú vagyok és nem kellettem a nőknek, szóval erre ne alapozz.

Ezen kívül utcán magas, jóképű, vékony férfiakat látok nővel.

2015. júl. 26. 18:13
 27/29 anonim ***** válasza:
30%
Én már inkább nem is írok ebbe a kategóriába. A sok életképtelen idióta csak felb*ssza az agyam a végtelenségig ismételgetett hülyeségeivel.
2015. júl. 26. 18:18
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Én fordítva vagyok bekötve, úgyhogy nálam az a kizáró ok, ha egy pasi izmos testalkatú. Valami minimális, természetes izmot még tolerálok, de a felfújt test kimondottan taszít.
2015. júl. 26. 23:17
 29/29 anonim ***** válasza:
73%
És mondd csak, edzettél is a teremben?:)
2015. júl. 27. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!