Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyjából hány százalékánál kizáró ok, ha a férfi nem izmos testalkatú?
Nyilván rögtön, észt vesztve le kell pontozni azt, aki más véleményen van, mint ti...
Mondtam én, hogy jönni fognak a "megmondó" emberek, akik úgyis jobban tudják, hogy melyik nőnek mi kell, mint ő saját maga. 100%, 99%.. Hát persze. De jó egyeseknek, hogy ekkora tapasztalattal rendelkeznek, hogy természetesen minden nőt ismernek személyesen és tudják, hogy kivétel nélkül az összesnek az izmos pasi kell.
Tök véletlen, hogy én se izomban mérem a pasit és sok olyan lányt ismerek még, akiknek szintén nem szempont az, hogy a pasi izmos-e vagy sem..
Ha meg ennyire marha biztosak vagytok, hogy a nőnek izmos pasi kell, akkor minek idejöttök siránkozni, hogy egy nőnek se kelletek? Ennyi erővel miért nem gyúrjátok ki magatokat, hisz minden nőnek kivétel nélkül az izmos pasi kell, nemde? :D ....
Olyan nem létezik, hogy valaki a kisujját sem mozdítja izmos. Egy ugyanaz, mint a csajoknál aki vékony az szerencsés...
nem barátom, ez sosem szerencse kérdése, ez mindig kőkemény lemondásé, legyen az edzés, diéta bármi.
Egyébként a testalkatod az egyetlen külső tulajdonságod ami csak rajtad múlik. Magasabb/alacsonyabb nem tudsz lenni, az arcodat nem tudod megváltoztatni, ahogy a lányok sem a melleiket (most tekintsünk el attól, hogy mindenféle henteskés alá fekszel), viszont ha el vagy híva, akkor tudsz fogyni, ha vékony vagy tudsz magadra izmot pakolni.
Az egyetlen dolog, ami rajtad áll, és többségükben az emberek (férfiak és nők vegyesen), még ezt az egyet sem hajlandóak megtenni, inkább nyafognak, hogy a pasiknak nem kellenek a molett csajok, a nőknek meg a sovány pasik...
Jöhetnek a lepontozások pls! :)
"Azért mert egy év gyúrás és zabálás alatt sem jött rám izom, más meg a kisujját se mozdítja és izmos."
És akkor az a megoldás, hogy a másikra mutogatunk ujjal, és pikkelünk arra, akinek ez sikerül? Jó, most nyilván nem rád gondolok, mert nem te írogattad, hogy minden nőnek ez kell, bár kíváncsi vagyok a te véleményedre is, hogy szerinted hány %-a ilyen a nőknek és mire alapozod ezt.
De végül is sokaknak ez sem lenne megoldás, hogy kigyúrják magukat, mert mindaddig amíg gondolkodás nélkül általánosítanak és a saját rossz tapasztalatukat ráragasztják minden más nőre is, akit még csak nem is ismernek, azoknak felesleges bármit is csinálni. Először ezen a berögződöttségen kéne változtatni..
Amúgy elég nehezen hiszem el, hogy valaki a kisujját sem mozdítja és mégis izmos.. Azért ez nem így működik, vannak szerencsésebb alkatok nyilván, akiknek ez könnyebben megy, de senki nem születik izmosan.
Ok, én jártam heti 4x konditerembe és én ettem napi fél kg húst tojással, túróval, fehérjeporral egy éven keresztül. Izmos lettem? Nem. Haverom sosem edz, egész napokig nem eszik semmit. Izmos? Igen.
A vékony csajról is annyit, hogy szerencsések.
Egyik csaj ismerősömnek 10/10es teste van. Elmondta, nem sportol semmit, azt eszik ami van, nem diétázik. Más évekig sportol minden nap mégsincs olyan teste. Fiúkra ugyanez igaz.
Lehet változtatni, ezt koxolásnak hívják köznyelven. Amivel áthághatod genetikai korlátaidat. Aki nagy változást ér el, mind koxol. Sokan tagadják hosszú ideig, de aztán mindig kiderül.
Nekem is nehéz volt izmod szedni magamra, konditeremben nem jött össze, kerestem más sportot (hosszútáv futás), most egy csaj sem mondja, hogy gyík vagyok, igen, nem vagyok felpuffasztva, de mindenhol látszanak az izmok, kockásodik a hasam... a csajoknak nem csak a 2 ajtós szekrények jönnek be, hanem mindenféle sportos típus...
A szerencsés csajokról meg csak annyit, exem 20 éves koráig dundi csaj volt, 30 éves korára olyan párduc teste lett, mint keveseknek. Szerencse? A fenéket, heti 3-4 edzés, és sok odafigyelés a kajára. Ha szerencsésebb lett volna, akkor lehet, hogy elég csak a kajára figyelni, vagy heti 1-2 edzés, de nem, nem igaz, hogy a szerencse az egyetlen út, kemény munkával bármin lehet fordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!