Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyjából hány százalékánál kizáró ok, ha a férfi nem izmos testalkatú?
Én ezeket a kérdéseket már nem bírom elviselni....
"A férfiak hány százalékánál kizáró ok, ha a nő nem vékony, tökéletes alakú?"
Nos a kérdésed teljesen ugyanez, csak inverzben. Kérlek ha az általam feltett kérdésre válaszoltál, azt illeszd be a saját kérdésed alá, és megkapod a valódi választ az idióta kérdésedre.
100% sajnos.Le lehet tagadni,de az első hogy jóképű legyél,ha nem vagy az esélyed sincsen.Aztán jön az izmosság kérdése,ha az sem vagy akkor végképp nincsen esélyed még átlagos nőknél sem...
24/F
az a savanyú megkeseredettség, ami az ilyen kérdésekből kiviláglik sokkal nagyobb százalékban kizáró ok.
trust me!
Úgyis jönni fognak a "megkeseredett" pasik, akik váltig fogják állítani, hogy minden nő ilyen, nincs kivétel, ha van is, akkor 0,0001% stb.. Na számomra ez egy biztos kizáró ok, aki ilyen szinten általánosít, és aki mindenkit egy kalap alá vesz, csak mert ő eddig ezt tapasztalta.
Nem lehet ezt meghatározni százalékban, van olyan nő, akinél ez kizáró ok, és van olyan, akinél meg nem. Mint ahogy van olyan pasi is, akinél pl a kis mell kizáró ok, és van akinél nem.
Engem egyáltalán nem izgat, hogy izmos-e vagy sem, ez max ilyen utolsó utáni szempont. Egy a lényeg: ne legyen elhízva. Az átlagos testtel sincs semmi baj.
óóóóó a nőknél ?:)
rengeteg külső jegy lehet kizáró ok, nekem akivel most alakulgat azt mondta, hogy nem szereti a túl izmos srácokat, mert mondtam , hogy még jönni fog rám egy 3-4 kiló izom,de a legtöbb csaj a barátnőit használja tükörnek, amit a barátnői/ismerősei mondanak az adott srácról az lesz a mérvadó :))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!