Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nagyjából hány százaléká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagyjából hány százalékánál kizáró ok, ha a férfi nem izmos testalkatú?

Figyelt kérdés
hanem átlagos, vékonyabb
2015. júl. 26. 14:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
77%

Én ezeket a kérdéseket már nem bírom elviselni....

"A férfiak hány százalékánál kizáró ok, ha a nő nem vékony, tökéletes alakú?"

Nos a kérdésed teljesen ugyanez, csak inverzben. Kérlek ha az általam feltett kérdésre válaszoltál, azt illeszd be a saját kérdésed alá, és megkapod a valódi választ az idióta kérdésedre.

2015. júl. 26. 14:19
 2/29 anonim ***** válasza:
2015. júl. 26. 14:23
 3/29 anonim ***** válasza:
6%

100% sajnos.Le lehet tagadni,de az első hogy jóképű legyél,ha nem vagy az esélyed sincsen.Aztán jön az izmosság kérdése,ha az sem vagy akkor végképp nincsen esélyed még átlagos nőknél sem...

24/F

2015. júl. 26. 14:26
 4/29 anonim ***** válasza:
75%
Nekem pl. nem kizáró tényező
2015. júl. 26. 14:28
 5/29 anonim ***** válasza:
75%
Ja,és 21/L
 6/29 anonim ***** válasza:
80%
Nekem eddig sovány barátaim voltak. A mostani párom elkezdett gyúrni, felpakolt magára 8 kilót, most szóltam neki, hogy már egy kicsit sok nekem.
 7/29 anonim ***** válasza:
80%

az a savanyú megkeseredettség, ami az ilyen kérdésekből kiviláglik sokkal nagyobb százalékban kizáró ok.

trust me!

2015. júl. 26. 14:30
 8/29 anonim ***** válasza:
48%

Úgyis jönni fognak a "megkeseredett" pasik, akik váltig fogják állítani, hogy minden nő ilyen, nincs kivétel, ha van is, akkor 0,0001% stb.. Na számomra ez egy biztos kizáró ok, aki ilyen szinten általánosít, és aki mindenkit egy kalap alá vesz, csak mert ő eddig ezt tapasztalta.

Nem lehet ezt meghatározni százalékban, van olyan nő, akinél ez kizáró ok, és van olyan, akinél meg nem. Mint ahogy van olyan pasi is, akinél pl a kis mell kizáró ok, és van akinél nem.

Engem egyáltalán nem izgat, hogy izmos-e vagy sem, ez max ilyen utolsó utáni szempont. Egy a lényeg: ne legyen elhízva. Az átlagos testtel sincs semmi baj.

2015. júl. 26. 14:40
 9/29 anonim ***** válasza:
10%

óóóóó a nőknél ?:)

rengeteg külső jegy lehet kizáró ok, nekem akivel most alakulgat azt mondta, hogy nem szereti a túl izmos srácokat, mert mondtam , hogy még jönni fog rám egy 3-4 kiló izom,de a legtöbb csaj a barátnőit használja tükörnek, amit a barátnői/ismerősei mondanak az adott srácról az lesz a mérvadó :))))))))

2015. júl. 26. 14:48
 10/29 anonim ***** válasza:
22%
Hmmm. Kb 100%
2015. júl. 26. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!