Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 visszautasítás után feladná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 visszautasítás után feladnád vagy nekifutnál 21edszer is?

Figyelt kérdés

2015. júl. 25. 16:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

20.nál nem, de jegelném a kérdést.

Én nem tudom hanyadiknál jutottam el oda számszerileg, hogy hagyjam az egészet. Azt tudom, hogy az váltotta ki bennem ezt, hogy a csaj még a nevemet se tudta randi végén, pedig csetelésnél is mondtam + randi elején is volt egy bemutatkozás.

2015. júl. 25. 16:53
 12/23 A kérdező kommentje:
Ebben a kategóriában mindenki a visszautasítások miatt nyavajog, csak azt nem írják ki hányon. Én kiírom.
2015. júl. 25. 16:54
 13/23 anonim ***** válasza:
65%
Állásinterjúnál is megállsz mondjuk a 10.-nél? Mert a többinél nem lenne érdemes próbálkozni?
2015. júl. 25. 16:54
 14/23 A kérdező kommentje:
#13: Inkább a huszadiknál. Tíz az semmi.
2015. júl. 25. 16:55
 15/23 anonim ***** válasza:
53%
A 20 az semmi, majd ha a 200. visszautasítást kapod mindenhonnan, akkor el kezdhetsz aggódni, de még akkor sem, mert a remény hal meg utoljára!
2015. júl. 25. 16:58
 16/23 A kérdező kommentje:
A 200. visszautasítás eléréséhez, szükség lenne minden héten egy nekifutásra és akkor 4 év múlva kerülne sor a 200dikra. Nagyon biztató, amit mondasz.
2015. júl. 25. 17:03
 17/23 anonim ***** válasza:
95%
Nem futnék neki, nem futnám le sokadjára is ugyanazokat a köröket abban reménykedve, hátha! Nem! Amihez nem értek, azt nyilván nem erőltetem.
2015. júl. 25. 17:04
 18/23 anonim ***** válasza:
51%

Igen, leírtad a kulcsszavakat " szükség lenne minden héten egy nekifutásra"!!

De ezt pozitívra is fordíthatnád, hogy minden egyes próbálkozás egy lehetőség, hogy SIKERT ÉRJ EL!!!

De ha rólad csak a negatívizmus süt, akkor hajrá, ezzel a hozzáállással tényleg el fogod érni a 200.-at!

2015. júl. 25. 17:06
 19/23 anonim ***** válasza:
33%
Más módszerekkel újra megpróbálnám.Elgondolkoznék azon,hogy talán bennem is akad hiba,és próbálnám kiküszöbölni.Nem az a típus vagyok,aki olyan könnyen feladja,de azt vallom,hogy nem is szabad soha.Talán pont azért,mert a visszautasításnál jóval durvább dolgokat is túléltem már.Cselekvő típus vagyok,nem nyavalygó!
2015. júl. 25. 17:21
 20/23 anonim ***** válasza:
58%

Én 34 éves szűz pasas vagyok és kb 20 éve próbálok ezen változtatni.

Szerintem sosem érdemes feladni mert veszíteni valód nincs. De az tény, hogy túl sok energiát felesleges belefektetni, mert csak elveszi más elől az időt.

20 elutasítás nem nagy minta szerintem, ha 100 felé érsz, úgy, hogy mindent megpróbáltál és tanultál a hibáidból, akkor érdemes visszavenni az energiabefektetésből. Onnantól már sejtheted hogy hulladék vagy, addig felesleges szerintem ezen agyalni. (Annyit tennék még hozzá, hogy a 100 elutasítás, legyen rendes szóval párbeszéd eredménye legalább, nem pedig odamész a dizsiben valami csajhoz aki csúnyán néz rád, mert ez nem számít.)

2015. júl. 25. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!