Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 visszautasítás után feladnád vagy nekifutnál 21edszer is?
20.nál nem, de jegelném a kérdést.
Én nem tudom hanyadiknál jutottam el oda számszerileg, hogy hagyjam az egészet. Azt tudom, hogy az váltotta ki bennem ezt, hogy a csaj még a nevemet se tudta randi végén, pedig csetelésnél is mondtam + randi elején is volt egy bemutatkozás.
Igen, leírtad a kulcsszavakat " szükség lenne minden héten egy nekifutásra"!!
De ezt pozitívra is fordíthatnád, hogy minden egyes próbálkozás egy lehetőség, hogy SIKERT ÉRJ EL!!!
De ha rólad csak a negatívizmus süt, akkor hajrá, ezzel a hozzáállással tényleg el fogod érni a 200.-at!
Én 34 éves szűz pasas vagyok és kb 20 éve próbálok ezen változtatni.
Szerintem sosem érdemes feladni mert veszíteni valód nincs. De az tény, hogy túl sok energiát felesleges belefektetni, mert csak elveszi más elől az időt.
20 elutasítás nem nagy minta szerintem, ha 100 felé érsz, úgy, hogy mindent megpróbáltál és tanultál a hibáidból, akkor érdemes visszavenni az energiabefektetésből. Onnantól már sejtheted hogy hulladék vagy, addig felesleges szerintem ezen agyalni. (Annyit tennék még hozzá, hogy a 100 elutasítás, legyen rendes szóval párbeszéd eredménye legalább, nem pedig odamész a dizsiben valami csajhoz aki csúnyán néz rád, mert ez nem számít.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!