Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én "igazim" mikor talál már rám?
Már kezdem unni, hogy szinte mindenkinek összejön. A face-n is csak ezt látom hogy férjhez ment, gyereke született, .. csupa öröm és boldogság!
Engem meg mintha nagy ívben elkerülne. Aranyos, kedves vagyok, mosolygós, külsőre sem vagyok olyan rossz, hogy ne akarjon senki! Egyszerűen nem jön össze egy normális pasi, akivel esetleg lenne jövőnk is!
A legutóbbi pasinak is csak búfelejtő voltam, amelett hogy még sz@rt is a fejemre, ... és még azt merte mondani hogy én nem vettem Őt komolyan.
Egy másik pasi meg csak szexet akart, el is hajtottam!
Próbálok nem görcsösen hozzáállni, meg nem gondolni arra hogy telnek az évek, .. de már 32 éves vagyok!
És olyan távolinak látom, hogy nekem valaha is lesz babám :/
Pozitív válaszokat várok :)
Nem feltétlen érzem azt hogy ez kapuzárási pánik lenne, csak jó érzés lenne ha boldog párkapcsolatban lehetnék.
Olyan nagy kérés ez??!!
Mert ez az utolsó, lelkileg reccsre vágott, jól belenyúltam :/
Átlag elvárásom van és átlag pasijaim voltak.
Azt ne mondd, hogy te válogatás nélkül aki épp horogra akadt, vagy akart tőled vmit, igent mondtál!
De igen is szeretnék már, és nem azért mert a környezetemben ezeket látom! Az csak hab a tortán és elszomorít.
Ki akar egyedül lenni, ha lehetne egy boldog párkapcsolatban is? Majd ezt követné a gyermek vállalás. És nem azért mert vmit le akarnék rakni az asztalra, vagy mert bárki is elvárja tőlem, hanem mert ez így megy, ha két ember szereti egymást!
Ezért van annyi karrierista ember, mert inkább a munkába temetkeznek, csak hogy ne érezzék elcseszettnek a magánéletüket. De attól még elcseszett!
Mondjuk ne görcsölj rá, és ne másokhoz hasonlítsd magad, meg ne legyél naiv. Én ismerek 40 fölötti nőt, kapcsolatról kapcsolatra ugrál naivan, és folyton olyanok mellett köt ki, akik megbántják.
Nyugi! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!