Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, adnátok esélyt komoly párkapcsolatra egy nőnek, ha. (leírásban)?
- Nem tud főzni.
- Nem ért minden házimunkához.
- Csak kisminkelve szép.
- Kicsi a melle és lapos a feneke.
- Valamilyen okból nincs normális, saját keresete (és előreláthatólag pár évig még nem is lesz).
- Kissé zárkózott, nem osztja meg a párjával minden gondolatát, nem mesél el mindent, ami történt vele.
- Nem mosolygós, nem mindig jókedvű.
- Nem hajlandó fogamzásgátló szedni (soha).
(Elméleti kérdés, nem én vagyok ez a személy.)
- Nem tud főzni. -Meg lehet az tanulni minimális szinten
- Nem ért minden házimunkához. -Majd megtanulja.
- Csak kisminkelve szép.- NP
- Kicsi a melle és lapos a feneke. - Nem baj az
- Valamilyen okból nincs normális, saját keresete (és előreláthatólag pár évig még nem is lesz).- Miért ne lenne? én nem tartanám el mert nem is bírnám.
- Kissé zárkózott, nem osztja meg a párjával minden gondolatát, nem mesél el mindent, ami történt vele.- Nem nagy ügy
- Nem mosolygós, nem mindig jókedvű. -Elviselhető
- Nem hajlandó fogamzásgátló szedni (soha). - Létezik hüvelygyűrű is amit nem kell szedni csak használni
Ezek külön-külön nem olyan nagy problémák, viszont így együtt már bőven lefedik az "inkább mást keresek" kategóriát...
27F
Esélyed szerintem 100x megvolt, amennyiben vagy legalább 20 éves.
Csak gondolom te is a nagy hercegre vársz.
Menj és ülj vissza bilire, hülye kis ....
Nem.
A felsoroltakból ebben az összetételben, nálam a következőpontok miatt nem jön be a leírás alapján a nő:
- Nem tud főzni. - Egy nő, egy valamire való nő...igenis tudjon főzni! Méghozzá nem is akárhogyan!
- Csak kisminkelve szép. - Ha valaki csak sminkel néz ki nőnek...elég tré. Zacskót húzni a fejére meg szintén gáz.
- Kicsi a melle és lapos a feneke. - Nos, nekem pont a nagymellű, kerekseggű, formás, markolásznivaló macák jönnek be, nem a löttyedt deszkák. Bukta.
- Nincs saját keresete és évekig nem is lesz. - Hát akkor mégis miből él? Anyuci tartja el? Netán mindig vadászik egy szerencsétlen pasasra, aki legalább pár hónapig eteti vagy mi?
- Nem mosolygós, nem mindig jókedvű. - Nyilván nem mindenki mindig jókedvű. Ezzel így még nincs is semmi baj. De azért, lehetne mosolygós legalább.
A többi része nem zavarna a felsoroltaknak. 32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!