Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak, adnátok esélyt komoly párkapcsolatra egy nőnek, ha. (leírásban)?

Figyelt kérdés

- Nem tud főzni.

- Nem ért minden házimunkához.

- Csak kisminkelve szép.

- Kicsi a melle és lapos a feneke.

- Valamilyen okból nincs normális, saját keresete (és előreláthatólag pár évig még nem is lesz).

- Kissé zárkózott, nem osztja meg a párjával minden gondolatát, nem mesél el mindent, ami történt vele.

- Nem mosolygós, nem mindig jókedvű.

- Nem hajlandó fogamzásgátló szedni (soha).

(Elméleti kérdés, nem én vagyok ez a személy.)

2015. júl. 19. 21:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
68%
rám se merjen nézni az ilyen :,D soha nem kellene,ez egyesével is nagyon irritáló de így összehordva ütős
2015. júl. 19. 22:10
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

- Nem tud főzni. -Meg lehet az tanulni minimális szinten

- Nem ért minden házimunkához. -Majd megtanulja.

- Csak kisminkelve szép.- NP

- Kicsi a melle és lapos a feneke. - Nem baj az

- Valamilyen okból nincs normális, saját keresete (és előreláthatólag pár évig még nem is lesz).- Miért ne lenne? én nem tartanám el mert nem is bírnám.

- Kissé zárkózott, nem osztja meg a párjával minden gondolatát, nem mesél el mindent, ami történt vele.- Nem nagy ügy

- Nem mosolygós, nem mindig jókedvű. -Elviselhető

- Nem hajlandó fogamzásgátló szedni (soha). - Létezik hüvelygyűrű is amit nem kell szedni csak használni

2015. júl. 19. 22:11
 23/28 anonim ***** válasza:

Ezek külön-külön nem olyan nagy problémák, viszont így együtt már bőven lefedik az "inkább mást keresek" kategóriát...

27F

2015. júl. 19. 23:05
 24/28 anonim ***** válasza:
nekem ebből csak a nem mosolygós zavaró, ha mellettem nem mosolyog állandóan vki, akkor én szomorú leszek, szóval az feltétlenül szükséges, a többi nem érdekel.
2015. júl. 19. 23:13
 25/28 anonim ***** válasza:
61%

Esélyed szerintem 100x megvolt, amennyiben vagy legalább 20 éves.

Csak gondolom te is a nagy hercegre vársz.

Menj és ülj vissza bilire, hülye kis ....

2015. júl. 20. 11:11
 26/28 A kérdező kommentje:
#25 Utolsó sor, zárójeles rész: "Elméleti kérdés, nem én vagyok ez a személy."
2015. júl. 20. 13:58
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

A felsoroltakból ebben az összetételben, nálam a következőpontok miatt nem jön be a leírás alapján a nő:

- Nem tud főzni. - Egy nő, egy valamire való nő...igenis tudjon főzni! Méghozzá nem is akárhogyan!

- Csak kisminkelve szép. - Ha valaki csak sminkel néz ki nőnek...elég tré. Zacskót húzni a fejére meg szintén gáz.

- Kicsi a melle és lapos a feneke. - Nos, nekem pont a nagymellű, kerekseggű, formás, markolásznivaló macák jönnek be, nem a löttyedt deszkák. Bukta.

- Nincs saját keresete és évekig nem is lesz. - Hát akkor mégis miből él? Anyuci tartja el? Netán mindig vadászik egy szerencsétlen pasasra, aki legalább pár hónapig eteti vagy mi?

- Nem mosolygós, nem mindig jókedvű. - Nyilván nem mindenki mindig jókedvű. Ezzel így még nincs is semmi baj. De azért, lehetne mosolygós legalább.

A többi része nem zavarna a felsoroltaknak. 32/F

2015. júl. 20. 14:00
 28/28 anonim ***** válasza:
27-es na a macàk pont nem a fözötudomanyukrol hiresek, sokkal inkabb arrol, hogy penzes pasikra buknak...szoval valamit valamiert.
2015. júl. 20. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!