Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak, adnátok esélyt komoly párkapcsolatra egy nőnek, ha. (leírásban)?

Figyelt kérdés

- Nem tud főzni.

- Nem ért minden házimunkához.

- Csak kisminkelve szép.

- Kicsi a melle és lapos a feneke.

- Valamilyen okból nincs normális, saját keresete (és előreláthatólag pár évig még nem is lesz).

- Kissé zárkózott, nem osztja meg a párjával minden gondolatát, nem mesél el mindent, ami történt vele.

- Nem mosolygós, nem mindig jókedvű.

- Nem hajlandó fogamzásgátló szedni (soha).

(Elméleti kérdés, nem én vagyok ez a személy.)

2015. júl. 19. 21:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%

Nem.

Részletezem:

"Nem tud főzni."

Én sem tudok. Ha benne van, hogy valamit együtt megpróbálunk összedobni, akkor jöhet.

"Nem ért minden házimunkához."

Ha a nagy részéhez ért, akkor nem gond.

"Csak kisminkelve szép."

Ez viszont nagy gond.

"Kicsi a melle és lapos a feneke."

Ez nem kizáró ok.

"Valamilyen okból nincs normális, saját keresete"

Hááát, nem tudom... Nem kell sokat keressen, de valami azért jól jönne.

"Kissé zárkózott, nem osztja meg a párjával minden gondolatát, nem mesél el mindent, ami történt vele."

Attól függ, hogy milyen szinten zárkózott.

"Nem mosolygós, nem mindig jókedvű."

Nem gond.

"Nem hajlandó fogamzásgátló szedni (soha)."

A fogamzásgátlást meg lehet oldani.

Amúgy a "nem tud főzni", nem a "nincs keresete", külön-külön még elmenne, de együtt nem. Vagy főzzön, és készítse el a házimunkát, vagy keressen ő is, meg én is, és akkor a házimunkát is megosztjuk.

2015. júl. 19. 21:14
 12/28 Interferencia ***** válasza:
35%
Na igen, a fogamzásgátlónál feltételeztem, hogy egészségügyi indoka van. Ha annyi az ellenérve, hogy mert csak, akkor felejtős lenne a dolog.
2015. júl. 19. 21:14
 13/28 anonim ***** válasza:

Ezek miatt még simán. Miért is?

- Háromféle ételt leszámítva én sem

- Én sem, sőt nem is akarok. A kupi az életterem.

- Nekem meg mindkettő elég méretes.

- Ezzel most épp én is így vagyok.

- Nekem is van néha ilyenem, mondjuk jobb szeretem az őszinte légkört. De nem tartozik nekem beszámolóval, ha nem akar valamiről beszélni.

- Senki sem az mindig, vagy legalábbis nem őszintén.

- Arról a szarról meg én próbálnám lebeszélni, ha szedné.

Szóval még ha akarnék sem lenne jogom belé kötni, vagy azt mondani, hogy nézzen meg bezzeg engem.

2015. júl. 19. 21:18
 14/28 anonim ***** válasza:
37%

Nem tud főzni - Alapjában véve nem gond, de ha semmilyen hajlandóságot nem mutat semmire, hogy összeüssön valamit akkor már nem kellene. Lehet hőbörögni a nőknek, hogy nem az ő dolguk, hát pedig de, nem is a kertészé.

Nem ért minden házimunkához - Nem derül ki belőle semmi, nem is kell érteni minden házimunkához, de ha azért nem mosogatna mert "nem ért hozzá" akkor ugyancsak lapát.

Csak kisminkelve szép - Nyilván csak akkor jövök össze valakivel, ha láttam smink nélkül és úgy is tetszik szóval ez a pont nem gond és valamennyire értelmetlen állítás is.

Kicsi a melle, lapos a feneke - Lapos fenéken lehet javítani, kis mell is lehet szép, nem tökéletes testű nőt akar (rengeteg nővel ellentétben akik csak a tökéletes férfit fogadják el).

Valamilyen okból nincs normális, saját keresete... - Tudni kellene az okot miért nincs, egyedül sem könnyű megélni és egy párkapcsolathoz kell pénz, anélkül nem megy. :(

Kissé zárkózott... - Ez is elég tág, azért ne az legyen, hogy harapófogúval kell belőle kihúzni minden problémáját, idővel ez felemésztene bármilyen kapcsolatot.

Nem mosolygós, nem mindig jókedvű - Senki sem az, mindenkinél vannak hullámvölgyek, de többet legyen jó kedvű mint rossz. Elvégre ez azt is sugallhatja, hogy nem boldog velem, úgy pedig nincs értelme a dolognak.

Nem hajlandó fogamzásgátlót szedni - Felőlem, de aztán ő is fogadja el, hogy én meg gumit nem vagyok hajlandó húzni.

A teljesen kizárt válaszom nyilvánvalóan arra vonatkozott, ha ez így mind teljesülne egyszerre.

2015. júl. 19. 21:20
 15/28 anonim ***** válasza:

Harmadik pont kimaradt:

*- É n meg még úgy sem :P

2015. júl. 19. 21:21
 16/28 anonim ***** válasza:
Nálam az lenne a necces, hogy nem mondd el mindent, így nem tudnám, hogy esetleg van e valami gondja, és ha van,akkor mi az. A főzés megtanulható, bár szerintem egy pörköltet tésztával bárki összetud dobni. A keresetről annyit, hogy az sem izgat, ha nincs, de akkor ne szórjuk az én pénzemet, nem azért mert sajnálom, nem érdekel annyira a pénz, de mivel hitelem van, muszáj ésszel beosztanom a kevés pénzemet.
2015. júl. 19. 21:25
 17/28 anonim ***** válasza:
93%

A normális saját kereset hiánya miatt sajnos nem szívesen adnék esélyt neki. Már volt ilyen kapcsolatom és nagyon kizsigerelt engem a dolog...

Szeretnék most már egy legalább minimálbért kereső leányt magamnak. A többi pont amúgy nem vészes, csak nem szeretek óvszert használni.

2015. júl. 19. 21:30
 18/28 anonim ***** válasza:
28%

- Egy szaros rántottát vagy zöldséglevest azért illik tudni főzni, férfinek és nőnek is.

- Semmi gond, a legtöbb ember nem ért az összes féléhez, de ha egyhez se...

- Ezt még elbírnám.

- Ahogy ezt is.

- A háziállataimon kívül senki nem vagyok hajlandó eltartani.

- Azt én se szoktam, de ha már együtt lennénk illene néhe kiköhögni, hogy mi a bajunk.

- Senki se vigyorog mindig, kivéve, ha egy pszichopata bohóc, akinek egy denevér jelmezes barom a főellensége.

- Rendben, én meg gumit nem vagyok hajlandó húzni, az abrosztusra azért remélem futja a malacperselyből.

Végeredmény: K**vára de nem!

2015. júl. 19. 21:38
 19/28 anonim ***** válasza:

Számomra a legfontosabb a küzdeni akarás, hogy előrébb akar-e jutni. Ha ez megvan benne, akkor nem érdekel, hogy tud-e főzni, lapos-e a feneke, illetve van-e munkája.

A lényeg, hogy a közös jövő érdekében hajlandó-e változtatni a negatív dolgokon.

2015. júl. 19. 21:55
 20/28 anonim ***** válasza:
77%
14-es nem vagy hajlando gumit huzni fogadja el...te meg akkor fogadd el, hogy nemsokara gyerek is lesz :D
2015. júl. 19. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!