Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért adja egy srác ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adja egy srác ennyire le az igényeit?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, akinek van egy gyönyörű barátnője. A csaj modell, extrém sportol, gyönyörű az arca, a haja, és tökéletes az alakja.

A sráccal perfekt összeillenek. Erre ez utóbbitól egyre többször hallom, hogy jobban érzi magát mellettem, és erre csak akkor jött rá, amikor már sok időt töltöttünk együtt barátilag.

Képes volt tegnap eljönni hozzám szakadó esőben fél órára, és ronggyá ázni, mert ma egész nap dolgozom, és akkor hétfőig nem lát.

Negyede olyan szép nem vagyok, mint a barátnője, se arcra, se alakra. Nincsenek különleges hobbijaim, ráadásul elég fura az ízlésem zenében, irodalomban, filmekben, mindenben. Ennek ellenére mindig kéri, hogy

mutassam meg, mit olvasok/hallgatok épp, elkérte a kedvenc filmjeim...Mert hogy minden érdekli, ami velem kapcsolatos, meg akar ismerni jobban, és meg akar érteni.

Meg hogy a barátnője érdeklődése kimerül a vásárolgatásban, és nincs olyan különleges kisugárzása, mint nekem, hogy egyszerűen jó a közelemben.

Miért adná le egy srác ennyire?

2015. júl. 19. 13:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%

Mert a férfiak alkuképesek, és mert beérik azzal ami van.Ez nem igénytelenség.

Jó volna tanulni kicsit tőlük, mert én ezt a fajta viselkedést nőktől sose tapasztalom...

2015. júl. 19. 14:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Es csak azt nem ertem, hogy teged nem zavar, hogy baratnoje van?

Amugy, nem lehet egy fonyeremeny. Ha szamara ennyit er egy kapcsolatban a tarsa , akkor nyugodtan elhagyhatna. De hat ugy se fogja, mert gondolom azert megdugni jo szerencsetlent. Teged meg szedit, hatha beadod a derekad.

2015. júl. 19. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Elég nagy önbecsülési problémád lehet, ha így beszélsz magadról! Azt mondjuk nem értem miért gondolják a lányok, hogy minden a külső? Meg azt sem mégis mit gondolnak, ha olyan ember kezd el flörtölni velük, akinek amúgy van párja? És miért mennek bele ilyenbe?

Mellesleg pedig a "fura" legalább érdekes, nem unalmas.

2015. júl. 19. 15:10
 14/15 anonim válasza:
a másik lány értéktelen hiába szép
2015. júl. 19. 17:19
 15/15 Noren1989 ***** válasza:

Jajkicsicsillag...Te jobban tetszel neki. PONT. Látom, azért ego hol van, hol nincs. Szóval maradjunk annyiba, h eléggé egyértelmű jeleket küld feléd. amennyiben valódi nő vagy, úgy túlmisztifikálod az egész dolgot, és összeomlasztod, ahelyett, hogy élveznéd. Legyen eszed.

25/F

2015. júl. 19. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!