Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért adja egy srác ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adja egy srác ennyire le az igényeit?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, akinek van egy gyönyörű barátnője. A csaj modell, extrém sportol, gyönyörű az arca, a haja, és tökéletes az alakja.

A sráccal perfekt összeillenek. Erre ez utóbbitól egyre többször hallom, hogy jobban érzi magát mellettem, és erre csak akkor jött rá, amikor már sok időt töltöttünk együtt barátilag.

Képes volt tegnap eljönni hozzám szakadó esőben fél órára, és ronggyá ázni, mert ma egész nap dolgozom, és akkor hétfőig nem lát.

Negyede olyan szép nem vagyok, mint a barátnője, se arcra, se alakra. Nincsenek különleges hobbijaim, ráadásul elég fura az ízlésem zenében, irodalomban, filmekben, mindenben. Ennek ellenére mindig kéri, hogy

mutassam meg, mit olvasok/hallgatok épp, elkérte a kedvenc filmjeim...Mert hogy minden érdekli, ami velem kapcsolatos, meg akar ismerni jobban, és meg akar érteni.

Meg hogy a barátnője érdeklődése kimerül a vásárolgatásban, és nincs olyan különleges kisugárzása, mint nekem, hogy egyszerűen jó a közelemben.

Miért adná le egy srác ennyire?

2015. júl. 19. 13:12
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ha meg megmondom neki, hogy halálra unná magát mellettem, nem hisz nekem.
2015. júl. 19. 13:15
 2/15 anonim ***** válasza:

az hogy nem csak külsőre megy, nem jelenti azt, hogy lejjebb adná az igényeit

egyszerűen csak a te személyiséged jobban tetszhet neki

vagy lehet számára ez csak baráti, ez nem derült ki egyértelműen a leírásodból

ennek ellenére még mindig a másik lány a barátnője, szóval hiába tetszik és hiába mond ilyeneket, nehogy a végén te legyél a másik nő

2015. júl. 19. 13:16
 3/15 anonim ***** válasza:
Miért tekinted ezt az egészet "leadásnak"? Nem mindenkinek az a vágyálma, hogy tökéletes külsejű barátnője legyen, aki állandóan vásárolgat (nekem sem). Nem csodálkozom, hogy veled jobban érzi magát. Amiatt már jobban aggódnék, hogy ha a másik lányt "szereti", akkor miért érdeklődik ennyire irántad? És ha később összejönnétek, vajon nem csinálná ugyanezt egy mégérdekesebb lánnyal?
2015. júl. 19. 13:19
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem leadta az igényeit hanem más irányba érdeklődik, pontosabban irántad. Érdekesebb személyiség vagy, mint a barátnője. Sőt a nagyfokú érdeklődése irántad azt sejteti, hogy nagyon is tetszel neki. Ne lepődj meg ha elkezdi csapni neked a szelet.
2015. júl. 19. 13:21
 5/15 A kérdező kommentje:

Megkérdezte, szeretnék-e járni vele, de kikerültem a témát, mert nem látom sok értelmét.

Nem hiszem, hiszen nem ilyen egyszerű az emberi személyiség, ha mindig így működne, még a fán élnénk. Van rá esély, hogy igen, van, hogy nem, de nem törvényszerű.

6/15 A kérdező kommentje:
3-asnak ment az utolsó mondatra
 7/15 Interferencia ***** válasza:

Ez trollkodási kísérlet?

Ha nem: tudod, nem minden a külső.

2015. júl. 19. 13:26
 8/15 anonim válasza:
Valószínűleg csak lefeküdni akar veled. Nem kell komolyan venni
2015. júl. 19. 13:27
 9/15 anonim ***** válasza:
22%
Talán rájött ő is arra, mint általában az értelmes srácok, hogy a tökéletes testalkatú topmodell barátnője egy üresfejű liba, és benned sokkal nagyobb értéket/értékeket fedezett fel. Ha téged fog választani, akkor nemhogy leadta az igényeit, hanem egy sokkal jobbra voksolt a testépítő lotyónál.
2015. júl. 19. 13:37
 10/15 anonim ***** válasza:

"Talán rájött ő is arra, mint általában az értelmes srácok, hogy a tökéletes testalkatú topmodell barátnője egy üresfejű liba, és benned sokkal nagyobb értéket/értékeket fedezett fel."

Így van! Egyszerre még véletlenül sem lehet valaki okos és szép. Gondolom te szép vagy...

2015. júl. 19. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!