Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adja egy srác ennyire le az igényeit?
Tetszik egy srác, akinek van egy gyönyörű barátnője. A csaj modell, extrém sportol, gyönyörű az arca, a haja, és tökéletes az alakja.
A sráccal perfekt összeillenek. Erre ez utóbbitól egyre többször hallom, hogy jobban érzi magát mellettem, és erre csak akkor jött rá, amikor már sok időt töltöttünk együtt barátilag.
Képes volt tegnap eljönni hozzám szakadó esőben fél órára, és ronggyá ázni, mert ma egész nap dolgozom, és akkor hétfőig nem lát.
Negyede olyan szép nem vagyok, mint a barátnője, se arcra, se alakra. Nincsenek különleges hobbijaim, ráadásul elég fura az ízlésem zenében, irodalomban, filmekben, mindenben. Ennek ellenére mindig kéri, hogy
mutassam meg, mit olvasok/hallgatok épp, elkérte a kedvenc filmjeim...Mert hogy minden érdekli, ami velem kapcsolatos, meg akar ismerni jobban, és meg akar érteni.
Meg hogy a barátnője érdeklődése kimerül a vásárolgatásban, és nincs olyan különleges kisugárzása, mint nekem, hogy egyszerűen jó a közelemben.
Miért adná le egy srác ennyire?
az hogy nem csak külsőre megy, nem jelenti azt, hogy lejjebb adná az igényeit
egyszerűen csak a te személyiséged jobban tetszhet neki
vagy lehet számára ez csak baráti, ez nem derült ki egyértelműen a leírásodból
ennek ellenére még mindig a másik lány a barátnője, szóval hiába tetszik és hiába mond ilyeneket, nehogy a végén te legyél a másik nő
Megkérdezte, szeretnék-e járni vele, de kikerültem a témát, mert nem látom sok értelmét.
Nem hiszem, hiszen nem ilyen egyszerű az emberi személyiség, ha mindig így működne, még a fán élnénk. Van rá esély, hogy igen, van, hogy nem, de nem törvényszerű.
Ez trollkodási kísérlet?
Ha nem: tudod, nem minden a külső.
"Talán rájött ő is arra, mint általában az értelmes srácok, hogy a tökéletes testalkatú topmodell barátnője egy üresfejű liba, és benned sokkal nagyobb értéket/értékeket fedezett fel."
Így van! Egyszerre még véletlenül sem lehet valaki okos és szép. Gondolom te szép vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!