Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban fogas kérdés... alapból nem nézem, de ha az összképet zavarja, akkor ott gond van...
Mondjuk a barátom fogsora kifejezetten tetszik... (bár nem emiatt jöttem össze vele :) )
Fontos az összkép, ahogy előttem írták.
A barátomnak is elég kuszák a fogai, de mellette szép fehérek, imád mosolyogni és valahogy neki szexepil lett belőle. Egyáltalán nem zavaró. :)
Sok ismerősöm van, akinek kusza a foga. Nekem ami feltűnik és zavar is, illetve kiábrándít, ha nagyon sárga/szürke és a rohadó fogakat idézi.
Ha ez a helyzet nem áll fent nálad, akkor nem hiszem, hogy ez problémát okozhatna. Ha igen, akkor nem árt megkeresni egy fogorvost.
Nekem is kuszák a fogaim, de eddig még senki nem panaszkodott, sőt, volt, aki azt mondta, ez a szexepilem...
Akinek nem tetszik, az nyilván nem jön velem össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!