Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy a válaszolók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a válaszolók sokkal "okosabbak" a kérdezőnél?

Figyelt kérdés
Ők mindent tudnak, van kellő élettapasztalatuk, ők külsőre is tökéletesek, igaz csak egész nap itt ülnek.
2015. júl. 18. 22:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
(Az ehhez a kérdéshez adott válaszok szerzői okosabbak, mint a kérdező?)
2015. júl. 19. 00:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Minden iróniát félretéve: azért, mert ha leírnak neked egy szituációt, érzelmektől mentesen, objektívan tudod azt megítélni, nem úgy, mint a benne levők. Így általában olyan szempontból tényleg "okosabbak", hogy racionális, nem befolyásolható választ képesek adni.

Eltekintve persze a trolloktól és a gyűlölködőktől.

2015. júl. 19. 12:42
 13/15 anonim ***** válasza:
elég sok olyan kérdés van, amikor nem arról kérdez a kérdező, amilyen helyzetben van vagy hasonló. szerintem itt most arra gondol, hogy pl egy olyan kérdésnél, hogy "miért ri banc az összes nő?" alatt írják a nagy élettapasztalatukat, amikor volt max 20-25 nővel dolga, ugyanabból a környezetből, és máris mindent tud, minden nő ilyen, nincs kivétel, mert ő még nem találkozott vele a kis baráti körében. egy ilyen kérdésnél miért lenne okosabb a válaszoló? miben ér többet az ő véleménye? számtalan ilyen kérdést tesznek fel naponta. mondjuk én sose értettem, hogy ki az akit tényleg érdekel az itteni emberek véleménye.
2015. júl. 19. 16:01
 14/15 anonim ***** válasza:

A kérdező elsőre nagyon felszínesnek tűnik. Nem tudom, pontosan milyen válaszokra gondol, néhány példát írhatott, linkelhetett volna, ez nagyon megnehezíti a válaszolást.

Az tényleg elképzelhető, hogy éppen tudja egy válaszoló azt, amit a kérdező nem, és megírja, mert miért ne? Ez az ideális. Az is lehet, hogy pont van olyan élettapasztalata, ami a kérdezőnek is, ez is ideális.

Ettől külön kéne választani, ki az, aki külsőre tökéletesnek gondolja magát, és ennek hangot ad a válaszában. Ilyen válaszra én pont nem is emlékszem, ezért is lett volna jó, ha a Kérdező példákat ír/linkel. Mindenesetre az, hogy a külső tökéletességet és mindent tudást+élettapasztalatot egybemossa, kis felszínességre utal, de elképzelhető, hogy aki elsőre elkezdi olvasni ezt az oldalt, annak ez az első benyomása.

Az egész nap itt ülés megint érdekes. Én ma elég sokat voltam távol itthonról, nemrég értem haza például. Miből gondolhatja a Kérdező, hogy egész nap otthon ülő emberek írnak ide? Esetleg pont látható a nevük nekik itt? Vagy más alapján gondolja ezt?

Összességében a Kérdező most azt nehezményezheti (bár eddig nem válaszolt még a válaszokra), hogy mindenki olyan okoskodó itt. Hát ezt nem tudom. Ezért lennének jók konkrét példák, linkek. Az sem egyértelmű, az egész gyakorikérdések oldalra gondolt, vagy csak a felnőtt párkapcsolatok kategóriára, esetleg néhány más kategóriára is.

Most én is biztos nagyon okoskodónak tűnhettem ezzel a válasszal. Na, régen írtam ennyit.

2015. júl. 19. 23:29
 15/15 anonim ***** válasza:

"Most én is biztos nagyon okoskodónak tűnhettem ezzel a válasszal."

Igen és feleslegesen írtál, de saját önbizalmad növellésére ez jólesett neked.:D

2015. júl. 19. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!