Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan kérdést látok, ahol lányok kérnek véleményt a külsejükről. Kik lehetnek a válaszolók?
A férfiak (nevezzük esetleg kisfiúknak őket) meg kórusban fújjolnak olyan lányokra is, akik után, ahogy mondani szokás
megnyalnák mind a húsz ujjukat. Mire jó ez? Vigasztalni akarják magukat?
Nem az a kérdés, hogy kik a válaszolók, hanem az, hogy a kérdező hogyan és miért jutott el odáig, hogy úgy akarja az önbizalmát növelni, hogy kiírja a kérdést.
A másik kérdés, hogy az ilyen válaszokat adó emberek miért támadnak. Gyanítom azért, mert így akarnak elhitetni magukkal egy hamis képet, hogy leplezzék gyengeségüket. Mindig könnyebb másokra hárítani a felelősséget, minthogy szétnézzünk magunkban.
21/L
aki véleményt kér az azt kap....ha valaki nem szép,és leírják elkezd picsogni,akkor meg minek rakja ide...eleve egy lelki gyenge ember,de mintha még könyörögne hogy rúgjanak bele :D
én inkább az ellenkezőjét látom,kiraknak egy képet,és a gyakori 90% meg megba*-szná még a fa odvát is.
én sosem szoktam bántón írni mondjuk.
Egyetértek az előttem szólóval. Ha kérnek egy véleményt akkor kapnak. Az túlzás hogy "fújjolnak" minden lányra. Nem egy kép van kinn aminél kb. a csaj csak dicséretet kap, de van olyan is aki pont az ellenkezője.
A vélemény egyénfüggő, a kérdés pedig fel van téve így a fiúk leírják hogy ők mit gondolnak, esetleg pontoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!