Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a válaszolók sokkal "okosabbak" a kérdezőnél?
Különben nem kéne kérdezni a kérdezőnek.
25/f
Nem kötelező kérdéseket feltenni, ha valaki nem kíváncsi mások véleményére, akkor ne kérdezzen...
Egyébként:
1. Ahogy a 2. írta, kívülről másképp látszanak a helyzetek, mint belülről.
2. A többféle válaszadó többféle szempontot képes megvilágítani, amiből a kérdező le tudja szűrni a számára hasznos és értékes szempontokat
"Ők mindent tudnak" - nem mindig ugyanaz az ember válaszol, mindenkinek megvan a saját területe, de, ha mindenki tudását egybe sűrítjük, akkor az nagy tudás lesz.
"Van kellő élettapasztalatuk" - idővel mindenkinek lesz
"külsőre is tökéletesek" - ez nem tudom honnan jött.
"egész nap itt ülnek" - feljön valaki az oldalra, elolvas egy kérdést, ír rá egy választ kb pár perc. 3 perc múlva megint feljön valaki, ő is ezt megteszi, és így tovább, így mindig van válasz a kérdésekre.
Hetente egyszer-kétszer vagyok itt, sokszor még annyit sem, mégis rám is azt írták, hogy mindig egész nap itt vagyok. Na, mindegy, valamit be kell nyögni az emberre.
Szerintem ha valaki kérdez, az elvileg azért történik, mert kíváncsi más véleményére, vagy élettapasztalatára.
Persze sokan csak trollkodnak itt, mindig vannak rosszindulatú válaszok is. De sokszor pont azokat szólják le, akik biztatnák a kérdezőt és a saját tapasztalataik alapján próbálnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!