Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen társkeresô?

Figyelt kérdés
Nem akarok olyan lenni, mint sokan, hogy boldogtalanok, mert nem találták meg a szerelmet huszonakárhány évesen. Ugyanakkor félek, hogy felismernek, és akkor majd az idióta haverjaim/ismerôseim ezzel piszkálnak majd. Nagyon korai lenne 18 évesen ez?

2015. júl. 17. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Van olyan társkereső, ahol csak azok látnak akik regisztráltak. (Tehát ha látnak az ismerőseid, akkor be vannak regisztrálva, és nincs joguk cikizni téged.)
2015. júl. 17. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
48%

Társkeresőn szinte egyetlen normális ember sincs. A többségük azért van ott mert csúnya, és nem kellenek senkinek.Kint az életben nagyobb a valószínűsége hogy társra találsz, csak ehhez ugye ki kéne menni és ismerkedni.

Nekem nincs lehetőségem erre, mert olyan szar helyen lakunk, hogy mindenkit ismerek, utazgatni pedig nincs pénz.

2015. júl. 17. 21:58
 3/4 A kérdező kommentje:

1. Köszi, de úgy is elterjedhet. Egyébként melyikre gondolsz?

2. Budapesten szerinted jobb? Felszínes idióta emberek és partykurvàk tömkelege; mint minden fôváros, ez is elkurvult egy hely. Én sem vagyok álszent, sem antiszoc, vannak haverjaim, járok néha szórakozni, de az itteni korombeliek nagy része egy igazi szarjankó. Ne hidd azt, hogy annyival jobb itt.

2015. júl. 17. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudom, nehéz normális nőt találni. Ezekre a sablonos ribikre van igény, ezért lesz belőlük egyre több. Mennek egymás után.
2015. júl. 17. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!