Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is belefáradt már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is belefáradt már a társkeresésbe?

Figyelt kérdés

Legutóbb volt egy fél éves kapcsolatom, szerettem volna ha működik, de nem. Nem részletezem, de lelkileg reccsre vágott. Rájöttem hogy ezzel a pasival nincs közös jövőm,nem érdeklem túlságosan (sőt közölte hogy nem akar komoly kapcsolatot) de mégis ragaszkodtam hozzá, mert nincs más. Ahelyett hogy dobtam volna és határozottan megmondtam volna neki a tényállást, .. tűrtem és elnéztem, csak hogy ne veszítsem el! :/ Szánalmas vagyok!!

És már olyannyira el vagyok szomorodva hogy sírni tudnék!

Nem nézek ki rosszul, kedves vagyok ..., és mégsincs egy normális pasi aki komolyan akarna tőlem vmit?!

Vágyok egy jól működő párkapcsolatra, ami tart vmerre, nem csak az idő megy vele!

Másrészről, meg bennem van a félsz, egy új kapcsolatot kezdeni.

Már azt érzem túl rágörcsölök, hogy legyen vkim és még egy rosszat is hajlamos vagyok erőltetni.

Pozitív és segítő kommenteket is várok!

32/n

2015. júl. 17. 11:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 35 éves koromig vártam az igazira. Ne add fel. Én már lemondtam a pasikról, két évig egyedül voltam, ültem otthon a kis panelban, aztán mégis jött az igazi, véletlenül futottunk össze. Látásból ismertem, két hónap randizgatás, beszélgetés után lett kapcsolat. Működik, az egy éves évfordulónkon (nemsokára) esküvő és úton a baba.

A múltba visszatekintve, én is sokat tűrtem, ha tudtam volna, hogy felesleges, akkor biztos nem csinálom, hanem inkább jól éreztem volna magam egyedül. Élj, szórakozz, barátkozz, ne erőlködj, ne görcsölj és ne tűrj el szemétkedést.

2015. júl. 17. 11:58
 2/12 anonim ***** válasza:
38%
Ilyenkor szar ha nem vagy bixesz
2015. júl. 17. 12:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek több hasonló korban lévő avagy idősebb nőket és ezzel sajnos nem vagy egyedül. Vannak szerencsések akik megtalálják az igazit de ismerek olyat is akinek nem sikerült ... De ha ez vigasztal többen vannak akiknek sikerül párt találni.... Van olyan ismerősöm aki pl neten ismerte meg a mostani férjét , előtte viszont sokáig egyedül volt és azóta gyerekük is született. Nemrég elkezdtem táncolni ahol szintén szemtanúja lettem egy kapcsolat kialakulásának és ők is 35-40 év körüliek és a tánc révén ismerkedtek meg és jöttek össze, nagynéném 42 évesen jött össze a mostani párjával ... Sok sikersztorit tudnék mesélni szóval pozitívan próbálj hozzáállni nem vagy elkésve mindig van lehetőséged a boldogságra :) Annyit javaslok h ha időd lehetőségeid engedik próbálj ki új dolgokat , új helyeket , csináld azt ami örömet okoz vagy amit mindig is ki akartál próbálni , nem feltétlen egy másik személy tud csak boldoggá tenni . Rád fog találni még a szerelem ne keseredj el :)
2015. júl. 17. 12:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen, teljes mértékben. Évek óta nem is keresek, felesleges. A legtöbb ember hozzáállása kiábrándító.
2015. júl. 17. 12:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Én is feladtam 30 f. évesen.

Eddig nem találkoztam olyan nővel aki viszonozta volna a dolgokat,nem csak kapcsolatra értem.

Nyavajognak meg minden aztán amikor van egy olyan aki rendesen bánik velük,azzal úgy bánnak mint ahogy elmondásuk szerint bánt velük eddig minden pasi.

Szóval majd ha bizonyít akkor elhiszem,de nem ismerkedek egy darabig.

2015. júl. 17. 12:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Bele. Kb minden randim úgy kezdődött, hogy látszott az adott csajon, hogy unalomból ül ött, mert épp nincs jobb dolga. Így nem is lett belőle folytatás. Amikor meg kijelentette már randi elején, hogy ez csak baráti tali, na az én kedvem akkor ment el.

3 éve magasról sz@rok az egészbe. Nem igen érdekel, hogy lesz e valakim vagy sem. Nem futok 1 lány után sem, nem próbálkozom. Elbeszélgetni elbeszélgetek velük normálisan, nem vagyok flegma vagy bunkó, de kb ennyi.

2015. júl. 17. 13:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is feladtam. Meguntam olyan szekerek után futni amik sohase vesznek fel. Csak azért, hogy legyen nőm, nem fogok autót venni és szarságokra elhányni pénzt. Inkább másra fordítom a pénzt & időt, olyasmire ami nekem is jó.

A csajozást meg hagyom a 3,14csába.

2015. júl. 17. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Ezt akár én is írhattam volna...

Viszont ha nem próbálkozol nem is fog változni, ez alatt nem a görcsös keresgélést értem, ismerkedni, beszélgetni kell, máskülönben nem találod meg. Sajnos ez ilyen.

37/f

2015. júl. 17. 15:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, hogy ha nem "keresgélsz", akkor nehezen találsz.

Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy amikor kerestem, akkor marhára nem találtam. Amikor nem érdekelt, akkor találtam. Ráadásul papucsban és játszós ruhában voltam. Köszönőviszonyban voltunk csak előtte (egy busszal jártunk, de soha semmi kontakt nem volt, csak helló-helló), akkor meg úgy kezdtünk el beszélgetni, mint az ezeréves cimbik. Épp a szemetet vittem le.... Na, milyen hasznos volt, azóta már gyerek is úton!

Szóval muszáj nyitott szemmel járni, vannak ám rendes palik, nem szabad feladni. Nem kell félni az egyedülléttől. Én is voltam egyedül, lemondtam már mindenről, aztán 38 évesen mégis anyuka leszek.

2015. júl. 17. 15:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is kedves vagyok, de én rosszul nézek ki :) Rossz kapcsolatot ne erőltess, annak semmi értelme, a megoldás, az lenne, mint minden itt síró nőnek, hogy kicsit lejjebb adni az igényekből, és az átlagos férfiakat is észrevenni. Ennyi, és máris kapcsolatban vagy :)
2015. júl. 17. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!