Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet ezt orvosolni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt orvosolni? Vagy csak én vagyok ilyen elesett, belefáradt néha? 24L

Figyelt kérdés

Ez önbizalomhiány? vagy mégis mi?

Na tehát. Van rajtam némi felesleg. 168cm/65kg. Néha kapok pl. anyumtól olyan megjegyzést, hogy ez a nadrág nem áll jól, mert kiadja azt, amit nem kellene... Ilyenkor, mint pl. ma is, lesújtva érzem magam. :( Mindentől elmegy a kedvem. Elszáll minden lelki erőm.

Nincs barátom, de udvarló akad. Van egy srác, akivel talán a jövő héten találkozom. Barátféle, vagyis több annál. Az érzés kölcsönös. Viszont ott van bennem, hogy feszengek emiatt is, ha beszélünk. Mert talán őt is zavarja. Sosem tett rá célzást, vagy ilyesmi. De azon agyalok, hogy vajon tuti nem zavarja? Dicsérget, de attól még....:( Volt, hogy közeledett felém testileg, de zavarba jöttem. Neki úgy jött le talán, mintha nem akarnám. Nem akarok feszengeni (van, hogy nem szoktam és minden megy a normális kerékvágásában), de sokszor ott motoszkál bennem a dolog, a gátlás(?).

Van, hogy diétázom. De mostanában nincs erőm hozzá. Nem testi, lelki. Meg jövő hétre nem is tudnék lefogyni...

Nem szeretek panaszkodni, nem is szoktam. Mindent magamban tisztázok (persze van pár nagyon jó barátom/barátnőm, akiknek azért elmondok ezt-azt). De sokszor őrlődöm legbelül. :/

Néha azzal vigasztalom magam, hogy a pasiknak az arc is nagyon fontos. Azzal nincs bajom és ezt másik is mondják, mármint, hogy szép. Formátlan se vagyok, csak na... Mégis lehangolva érzem magam.

Ha arra kerülne a sor (szex), nem is tudom, hogy mi lenne...:/

Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen rossz? :(

2015. márc. 13. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
168/65 egyáltalán nem kövér, pont jó húsban lehetsz. Inkább, mint a nagyon vékony. :) Anyukád elég kellemetlen ember lehet, ha a saját gyerekét leszólja. Ne legyen benned gátlás, nincs annál vonzóbb, mint amikor egy nő ki van békülve a saját testével-lelkével. Nem csapná a szelet, ha nem jönnél be neki. Add át magad az élvezeteknek, sodródj az árral!
2015. márc. 13. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen magas és 15 kilóval nehezebb vagyok, mégis kibékültem magammal és van barátom, aki úgy szeret, ahogy vagyok. Vele is sokat beszélgettem arról, hogy fogynom kéne, de ő azt mondta, neki így tetszem és csak akkor fogyjak, ha jobban érezném tőle magam. Rengetegszer próbáltam már fogyni, valamennyi lement, de aztán vissza is jött, én meg belefáradtam abba, hogy sanyargassam magam. Most ott tartok, hogy ez van, ha tetszem, örülök neki, ha nem, ez van, nem érdekel.
2015. márc. 13. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne nyafizz.

Az Ön Testtömegindexe:

23.0

Normál

Osztályozás TTI (Kg/m2)

Normál 18,5 - 24,9

Túlsúly 25 - 29,9

I. fokú elhízás 30 - 34,9

II. fokú elhízás 35 - 39,9

III. fokú elhízás > 40

Az Ön Ideális Testtömege: 61.25kg

Kívánatos szélső értékek: 52.2kg - 70.3kg

Nem nézhetsz ki rosszul. Az anyukák meg arra vannak, hogy kritizáljanak, ők őszinték :)

Ha úgy érzed, hogy formába akarod hozni magad akkor sportolj, az nem csak testileg, de lelkileg is segíteni fog. A legnagyobb gond, hogy ráérsz gondolkodni ilyen kis butaságokon. Bízz egy kicsit magadban :)

2015. márc. 13. 17:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 13. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!