Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi lehet és hogyan tudnám orvosolni?
Figyelt kérdés
Tegnap amikor mostam a "műszert" arra lettem figyelmes hogy fáj a makk érintése, nem vészesen de azért fájt. Utána néztem itt az oldalon, azt olvastam hogy nem olyan gáz, szappanos vizel meg kell mosni. Viszont miközben vizeltem jött ilyen spermaszerű, átlátszó sűrű valami is. Ez ma is egész nap volt. Nem tudom mi lehet ez és mennyire gáz... nagyon aggaszt :S2010. máj. 28. 18:34
2/2 anonim válasza:
Ez valószínű gombás fertőzés, vagy tripper. Nem urológushoz kell menned, hanem bőrgyógyászhoz, örök tévhit, hogy urológushoz, ő csak megnézi és átküld a bőrgyógyászhoz, szóval bőrgyógy, mert ez nemi betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!