Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ezt a problémát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni? (9375173. ilyen kérdés)

Figyelt kérdés

Nagy vonalakban és röviden összefoglalva a történetet : Sajnos nagyon de nagyon beleestem egy férfibe 4 éve és nem tudom kiverni a fejemből. (Tudom most hü*ének leszek nézve) de olyan érzésem van, mintha ő lenne az igazi. Volt közben 1-2 kapcsolatom de a szívem mindig a fentebb említett illetőhöz húz. A baj csak az, hogy ő 28 éves (én 18), van köztünk 200km és semmiféle, úgymond közös pont nincs, ami lehetőséget adna hogy közelebb kerüljek hozzá. Nagyon unom ezt az állapotot, igyekszem a pasit elfelejteni de nem megy. Ismerkedtem másokkal, mindig társaságban vagyok, lefoglalom magam, tanulok valamit vagy olvasok, de egyszerűen közben is ő jár a fejemben. :( Tudom hogy sok ilyen és hasonló kérdés volt már, mégis ha van valami ötleted kérlek oszd meg velem. Köszönöm előre is a normális válaszokat! 18/L

Az lenne a kérdésem, ezzel kapcsolatban hogy mit javasoltok, mit tehetnék még hogy sikerüljön elfelejteni? (Ha esetleg úgy látjátok, hogy meg kellene próbálnom tenni valamit az ügy érdekében, az sem lenne nyerő ugyanis szöges ellentéte vagyok a nő ideáljának.)

2014. júl. 3. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, csak itt én vagyok a fiú és fiatalabbak vagyunk. A válasz pedig: semmit
2014. júl. 3. 14:25
 2/3 A kérdező kommentje:
...azért köszönöm a választ.
2014. júl. 3. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát figyelj... te elképzeled őt valamilyennek, és közben lehet, hogy teljesen más. Ha összejönnétek, akkor lehet, hogy úgy omlana össze a róla alkotott képed, mint egy kártyavár. 10 év meg nagy korkülönbség. Ennyi idősen már az emberek családot akarnak, amit egy 18 éves még lehet, hogy nem. Szóval ne álmodozz róla! Felejteni meg nem tudom, hogy hogy lehet jól. Nekem mindig nehezen ment és mind a 2 exem után más volt a megoldás. Neked kell kitalálnod, hogy hogyan tudnád elfelejteni őt. 18/L
2014. júl. 6. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!