Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is belefáradt már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is belefáradt már a társkeresésbe?

Figyelt kérdés

Legutóbb volt egy fél éves kapcsolatom, szerettem volna ha működik, de nem. Nem részletezem, de lelkileg reccsre vágott. Rájöttem hogy ezzel a pasival nincs közös jövőm,nem érdeklem túlságosan (sőt közölte hogy nem akar komoly kapcsolatot) de mégis ragaszkodtam hozzá, mert nincs más. Ahelyett hogy dobtam volna és határozottan megmondtam volna neki a tényállást, .. tűrtem és elnéztem, csak hogy ne veszítsem el! :/ Szánalmas vagyok!!

És már olyannyira el vagyok szomorodva hogy sírni tudnék!

Nem nézek ki rosszul, kedves vagyok ..., és mégsincs egy normális pasi aki komolyan akarna tőlem vmit?!

Vágyok egy jól működő párkapcsolatra, ami tart vmerre, nem csak az idő megy vele!

Másrészről, meg bennem van a félsz, egy új kapcsolatot kezdeni.

Már azt érzem túl rágörcsölök, hogy legyen vkim és még egy rosszat is hajlamos vagyok erőltetni.

Pozitív és segítő kommenteket is várok!

32/n

2015. júl. 17. 11:44
1 2
 11/12 MolotovPunk ***** válasza:

Néha jó az,ha kicsit szabad és független az ember.Ne legyél elkeseredve.

Az igazi mindig akkor jön mikor nem számítasz rá.

Szerintem előbb utóbb találni fogsz olyat,aki igazán fog szeretni téged.

2015. júl. 18. 00:11
 12/12 Nem mondod :D ***** válasza:
Én is feladtam, pedig csak 24 vagyok még. Egyszerűen elképesztő, hogy milyen bunkó pasik léteznek manapság. Persze van kivétel is, de kevés és azoknak meg pont én nem kellek :D
2015. júl. 22. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!