Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkeresőkről mik a tapasztalatok? Működőképes a dolog? Ez milyen bemutatkozás lenne?
Mennyire lehet ott párt találni? /Nem csak szex, azt a könnyűvérűektől manapság bárhol megkapja az ember./
Nem csak ott próbálkoznék, hanem csak egy alternatíva lenne, eggyel több mód.
A megírt bemutatkozásról elsősorban nők véleménye érdekelne (főleg 19-29 éves korosztály, de a többiek is nyugodtan írjanak), és nem utolsó sorban férfitársaimtól is elfogadok építő jellegű kritikát.
Próbáltam lazára de ugyanakkor célzottan leírni, mit és kit keresek, íme:
"Szia!
Állítólag egy társkeresőn 99,9%-ban a képek döntenek, azért firkálok ide is valamit, mert ha ezt elolvasod, az már azt sugallja, hogy te sem felszínes ismeretségre hajtasz!
Nos... mivel az első benyomás különösen fontos egy nőnek minden tekintetben, így bele is csapnék a lecsóba:
Rólam annyit kell tudni, hogy egyelőre szakmai meló hiányában most eladó vagyok egy boltban. Közben persze pályázgatok, igyekszem szinten tartani és képezni magam szakmailag, de valami addig is kell, hisz a munka nem szégyen.
Szabadidőmben szívesen járok színházba, biciklizek vagy biliárdozok. Csípem a művészeteket, rajzolni és festeni is tanultam. Szeretek kirándulni, imádom az állatokat - főleg a kutyákat -, a napsütést és a Görög tengerpartot.
Nyilván sejted, hogy azért vagyok itt, mert jó lenne már egy társat is legalább így, de lehetőleg ezeknél jobban imádni.
A jelöltemmel kapcsolatban annyi, hogy az előbb említett dolgokat akár mindet szeretheti ő is, vagy fakultatívan válogathat közülük. Mondjuk az sem baj, ha egyik sem jön be, majd keresünk más közös pontot! ;)
Egyéb különösebb kitétel nincs, amit leírhatnék ide. Egy vázlatot találsz az ideál menüpontban, de ne szegje kedved, ha nem vagy benne, vagy egy-két dolog nem stimmel, mert mint mondtam, az csak egy vázlat.
Külsőre azért is nem adhatok pontos leírást, mert úgy gondolom nem az a leglényegesebb. Persze legyen helyes (ez ugye egyedi, kinek mi a vonzó), igényes magára, két lábbal a földön járó, rendes nő. Az extrém esetektől eltekintve nincs csúnya ember, csak mindenkinek más az ízlése, ezt el kell tudni fogadni. Furcsa lehet ezt olvasni, hogy nem a külsőt rögzítem, de sajnos az változik. Én sem leszek mindig ilyen jóképű, sármos fiatalember, de a szerénységemet igyekszek majd megtartani.
Ha arra jutottál, hogy érdemes írnod (vagy ha én küldtem előbb füstjeleket, akkor válaszolnod), abban az esetben örömmel váltok veled pár levelet.
Utána meg ha úgy alakul, elmehetünk együtt jeget aszalni vagy tortát hegeszteni, és közben dumálunk egy jót személyesen is! ;)
Pusszantás!"
Oltást nem kérek, a kötelezőeken túl vagyok, a többit meg elrendezem a háziorvossal. Kulturált válaszokra vagyok kíváncsi!
27/F
Én nő vagyok, de nemrég hagytam fel én is a netes társkereséssel.
Sokan azt írjátok, hogy a nők nem válaszolnak a leveleitekre. Nos, bevallom én sem tettem. De én inkább azért, mert sokan tőlem 100-200 km-ről írtak, én pedig egyáltalán nem hiszek a távkapcsolatokban, szerintem nem működőképesek hosszútávon, főleg az ismerkedési időszak elején. Teljesen megértem, hogy itt a legtöbben el vagytok keseredve, vagy rossz tapasztalataitok vannak, ahogy nekem is. 3 éve próbálkozom a netes társkereséssel kisebb-nagyobb szünetekkel és az eredmény egy nagy 0. Amikor legtöbb esetben olyan jellegű üzeneteket kapok bemutatkozásként, hogy "Dugunk?" vagy "Ha lefekszel velem, adok 2 milliót" elég kiábrándító tud lenni. Ha esetleg össze is jött eddig a találkozó vagy csalódás lett a vége (ennek ellenére összejöttem az illetővel), vagy egy-két alkalom után lekoptattak indok nélkül, pedig az ismerőseim szerint nem vagyok csúnya.
Higyjétek el, hogy nem csak pasiknak nehéz párt találni, hanem nőknek is. Én kívánom mindenkinek, hogy találja meg a párját, de arra kérnék mindenkit, hogy ne a másikban keresse meg a bűnbakot, hanem tegyen is azért, hogy megtalálja, akire vágyik. Erre én is nemrég jöttem rá, ezért próbálok most élőben ismerkedni, kimozdulni otthonról.
Úgyhogy hajrá mindenkinek!
25/L
Jah, h eladó vagy egy boltban és ezzel a szar szöveggel akarod azt kompenzálni, hogy nem nézel ki jól?
0,00000% az esélyed.
1. Bocs, szerintem nagyon-nagyon hosszú. Még azt gondolják, hogy szószátyár vagy... :D
Írjál MAXIMUM 4-5 mondatot magadról, ami lehetőleg vicces valamilyen módon, és sugalljon önbizlmat, magabiztosságot (nekem mindig ez jött e társkeresőkön...)
a munkádról, terveidről ne írj, nem azért, hogy gáz volna, hogy eladó vagy, hanem mert "you are not your job", meg az ilyesmi nem társkeresőre való szerintem...majd a levelezés alatt meg lehet beszélni.
Ezen kívül még MAXIMUM 1-2 mondatot arról, hogy milyen lányt keresel. Ez is legyen vicces, DE NE ÍRJ ARRŐL, HOGY milyen méretei legyenek vagy milyen súlya legyen, mert az nagy bunkóság (szerintem is és a többi csaj szerint is...) Belső tulajdonságokat írjál.
2. A fotók döntenek. Olyan fotót tegyél fel, ahol
-nem haverokkal vagy
-nem vagy részeg, nem iszol alkoholt
-esetleg valami menő dolgot csinálsz :D
-esetleg állattal vagy kisgyerekkel vagy
-nem muszáj a kamerába nézned
-nem muszáj mosolyognod.
(ez utóbbi kettő netes tanács, állítólag a lányok szeretik, szerintem is cuki tud lenni)
28/N, aki netes társkeresőn ment férjhez :D
"ezzel a szar szöveggel akarod azt kompenzálni, hogy nem nézel ki jól?" - nem akarok ünneprontó lenni, de anno a vidámparkban kissé irigy lettem, hogy mennyi jóképű fiatalember jár ott velem egyszerre. Aztán rájöttem, hogy a tükörteremben vagyok. ;)
Elköszönésnek meg szerintem megtenné valamelyik, majd még eldöntöm:
- Örülök, hogy benéztél! - mondta a nő a nőgyógyásznak.
- Jöjj velem, ha élni akarsz!
- (A) Viszony látás(ra)!
- ...aztán semmi ku_válkodás! - /A tanú c filmből/
- Mindent viszont kívánok!
Az első három sor felesleges,a Görög tengerpart meg kis g.
Egyébként nincs gond vele,ha visszahúzódóbb vagy és nem görcsölsz rá,sokat nem vesztesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!