Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is irritálnak azok a fiúk, akik már szinte kétségbeesetten próbálnak barátnőt szerezni?
Kedves Kérdező!
Eddig az összes olyan jellegű kérdésnél azt ugattátok, hogy keressen, próbálkozzon, tegyen valamit érte, igyekezzen, satöbbi satöbbi. Úgy ment ez a betanult lózung, mint az önbizalom-kisugárzás baromság. Tessék, azt teszik amit tanácsoltatok, keresnek, próbálkoznak. Most meg akkor ez a baj!?
Na elmentek ti a jó büdös... :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
30 vagyok, nem tudok felmutatni sem barátnőt, semmilyen kapcsolatot, csókot sem. Magamba nézhetek, de nem tudom mit keressek.
17 éves koromban pattanásos, vézna voltam. Azóta kondizok, a pattanások eltűntek, normális vagyok a nőkkel, de mind elhajtott. Amelyik szóba állt velem, csak azért tette, mert szívesség kellett (barátzóna, balekzóna). Nem kell világszépe nőkre gondolni, átlagos, vagy az alatti. Az viszont érdekes, a szép lányok mindig kedvesek voltak és segítőkészek.
Szerencse is szükséges ehhez, a haverod jó helyen volt, jó időben és rendes, normális lánnyal találkozott. Ma is láttam egy eléggé túlsúlyos emberkét egy szép karcsú szőkével, szóval szerintem a szerencse is közre játszik ebben.
Mindegy, van családom, hobbim, végzettségem és munkám, boldog vagyok, hogy ezek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!