Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek a nyomoronc páwák csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a nyomoronc páwák csak engem irritálnak?

Figyelt kérdés
sok csíra gyökér 14-15éves búza ott feszeng izomtrikóban, mikor a bicepsze kb. akkora mint a csuklóm.. meg a női full pink ermeksz a lábán.. az ilyenhez olyan szívesen odamennék, és leb.a.s.znék neki egyet.. de akkot meg hívják a yardot, miközben ott villog rajtuk a fuck the police ruha..:
2014. szept. 11. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor őket viszi el a police :D
2014. szept. 11. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
nem sokára vége ennek is hidd el , csak még " nagy lázba ég" bár már most nem annyira szerintem....szóval vége lesz ennek is, mint régen a fiúk vasalt hajának is.mindenhez idő kell...
2014. szept. 11. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy ezzel egyedül. Belőlem is hasonló reakciót váltanak ki.
2014. szept. 11. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez is csak egy divathullám ami egyre csökken hála isten :D

De ugyis jon majd egy másik

2014. szept. 11. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Én már csak azért is ütnék ha a "Fuck the Police" feliratot divatból látnám valami búzán. Vagy azért mert igazi Punk vagy ököl az arcba!
2014. szept. 11. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyugi ez is ki hal mint a tamagocsi! Vágom hogy nem így írják de le szarom mint a páwákat!
2014. szept. 11. 15:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak sajnálni tudlak kérdező.:D

Így belegondolva... nagyon sz@r lenne, ha nekem is fájna más emberek puszta megjelenése, szinte az őrületbe kergetne és még csak nem is tehetnék ez ellen semmit.

Szóval... Együtt éreznék veled, ha nem lennék pszichopata.

2014. szept. 11. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen én is undorodok tőlük pedig nő vagyok. Egy pasi legyen férfias, ne öltözzön nőiesebben mint én.
2014. szept. 11. 16:41
 9/9 A kérdező kommentje:

7-es tartsd meg a sajnalatod, nem kerek belole.

Nem csak a kulsojukkel van baj, hanem belul is. Ugy mennek az utcan mint a kiskiralyok... Jon egy ilyen egyed szembe az utcan, belemegy mindenkibe.. En nem mentem arrebb kicsit rafeszitettem a vallamra, belem jott elesett es meg neki allt foljebb. Azt szivesen megrugdostam volna a foldon.. Ha nem csak bunkozik, hanem anyazott is volna, akkor nekib.a.s.zam volna az oszlopnak az 7 szentseg..

2014. szept. 11. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!