Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a "csaj" és "pasi" kifejezésekrôl? Csak engem irritálnak?
Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 20:55
2/10 RRR válasza:
a pasi gázos
a lányom szerint ,ha férfi mondja ki,akkor a kimondó meleg
én nem használom,mert kiráz a hideg a hangzásától
3/10 anonim válasza:
vagy nő, aki mivel tudja hogy ez irritál bizonyos személyeket ezért direct használja:D
4/10 qwertyu válasza:
Engem a "pasi" nem irritál, viszont a "csaj" igen. De az is csak akkor, ha én használom (ezért nem is teszem:)). Mástól az sem zavar.
5/10 Interferencia válasza:
A pasi szót nem szoktam használni.
6/10 anonim válasza:
Engem az irritál csak, amikor valaki a párjára használja ezeket.
7/10 anonim válasza:
Engem meg a csaj nem irritál, de a "pasi" az kifejezetten idegesít és zavar!
Egyszerűen falra tudok mászni tőle.
Annyira egy lealacsonyító kis senki hatást kelt, hogy el nem tudom mondani!
Gyűlölöm!
29/F
8/10 anonim válasza:
A pasi kissé furcsa, a csaj szót használom.
Viszont én a "párom"-tól bukok ki, párom az óvodában volt, amikor mentünk enni... Nekem a barátom/barátnőm teljesen megfelel.
9/10 anonim válasza:
mi bajod velük?:D akkor mit használjanak ha nem ezt? ettől csak idiótább kifejezések vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!