Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők állítólag nem vizuális típusok, miért a helyes, jóképű, izmos pasikat keresik és van magasabb elvárásuk külső terén, mint a férfiaknak?
Persze, hogy meg tudok tanulni, ez a végzettségem. Viszont elsőre sokszor hiszik, hogy csak egy elkényeztetett, buta liba vagyok, mert szőke a hajam, csinos és szép vagyok.(visszajelzések, nem az egóm ilyen qrva nagy)
Jártam már úgy nem egyszer, hogy azért nem engem vettem fel mert nő vagyok. Honnan tudom? Onnan hogy ismerősöm volt ezeknél a cégeknél.
Próbálj máshogy érvényesülni, ez a lényeg. Próbálkozz, aztán majd egyszer bejön. Ennél többet nem tudsz tenni.
És ettől még jobban érzed magad, ha itt siránkozol? Jót tesz a lelkednek?
Ha azt mondod, hogy igen, akkor bocs, nem szóltam, csináld. Engem végső soron totál hidegen hagy hogy éled az életed.
Ha nem lesz jobb, akkor meg ne csináld, mert nincs értelme.
De a példánál maradva. Képzeld el, hogy minden egyes munkahelynél feltétel lenne, hogy minimum 190cm magas legyél. Ha nem vagy az, szóba sem állnak veled, nem írnak vissza az érdeklődésre és a többi. Persze nonszensz, de gondolj bele. Nem kapnál munkát sehol. És tudnád, hogy lehetetlen megnőni, ez egy veled született adottság.
Mit csinálnál? Hogyan élnél meg? Nem kapnál segélyt semmit, nem venne fel senki szánalomból. Nem lenne pénzed. Elvégre a szerelem/szex is valamilyen szinten emberi szükséglet. Csak lehet te nem érzed, mert nincs benne tartós hiányod.
Nekem nem a magasságom a hátrány, hanem az hogy nő vagyok.
Ha odaállnánk a munkáltató elé ketten, ugyanolyan képességekkel, ugyanolyan tudással, akkor a legtöbb helyre téged hamarabb felvennének, mint engem. Csak azért mert te férfi vagy én meg nő. Ez a helyzet ugyanúgy fennállhat akkor is ha én jobb szakember lennék..mégsem engem vesznek fel. Csak azért mert nő vagyok. Sajnos még ma is vannak ilyen helyek.
Ezért hoztam fel ezt a példát.
De mindegy..nem tépem tovább a számat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!