Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők állítólag nem vizuális típusok, miért a helyes, jóképű, izmos pasikat keresik és van magasabb elvárásuk külső terén, mint a férfiaknak?
Ő nem sírt, hanem elmondott egy példát. Nem túl jó példát, az igaz, de a ti értetlenkedésetek miatt ment bele részletesen. Igen, a nők más dolgok miatt szívnak mint a férfiak.
Kérdező, csak annyit, hogy vannak csúnya pasik nőkkel. Ha senkinek nem kellesz, csúnyáknak sem, akkor valami hiba van benned. Abban ahogy közeledsz hozzájuk. Mondjuk a gondolkodásmódod, a rinyálásod eleve negatívum, ez jó külsővel is kikészítene engem mondjuk.
Van hobbid, érdeklődési köröd? Van benned valami érdekes?
Igy van, a legtobb nonek az atlagos ferfi atlag alattinak szamit. Ez azert van, mert tevesen itelik meg a sajat kulso adottsagaikat Az a no, akinek fel even belul ket atlagos pasi udvarol, maris azt hiszi, h kvajol nez ki, es lesznek ennel jobb udvarloi is /es lam, elmegy egy buliba, egy kis pia utan tenyleg megdugja egy jocsavo/
Epp az elobb olvastam itt , az egyik kiscsaj 151 centi magas. Aszondja, hogy szamara a 170 centi alatti ferfi nem vonzo :-) :-) erted, 20 centivel magasabb nala, de siman 'megengedheti maganak' hogy ezeket a sracokat kigolyozza.
Azok a csajok, akik jellemzoen azt allitjak h a kulso adottsag, meg az anyagi helyzet nem szamit, vagy nincsenek valogatasi helyzetben, vagy hazudnak
En az osszes eddigi baratnomnel rakerdeztem erre./volt par/ Ugy, hogy adott ket srac, ilyen olyan tulajdonsagokkal. Melyiket valasztanak
Na most mar egyutt voltunk, igy bizalmi helyzetben mindegyik kivetel nelkul azt valaszolta, amit fent leirtam
Egyetlen egy volt aki lebszott, hogy hogy kerdezhetek ekkora hulyeseget, de nem am azert tartotfa hulyesegnek, mert arra utalok, h felszinesek a nok' hanem azert, mert a valasz kvara evidens, es egyerzelmu, ezert kerdezni is felesleges. Kb ennyi
Bar teny, h ezen hosszan rugozni felesleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!