Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők állítólag nem vizuális típusok, miért a helyes, jóképű, izmos pasikat keresik és van magasabb elvárásuk külső terén, mint a férfiaknak?
#109 Érdekes, hogy itt minden csaj azt írja, amit te, a valóságban mégse találkozunk olyannal, aki valóban így gondolkodna. Vajon hogy van ez?
#110 Azért pontozzuk le a válaszaidat, mert tele vannak hazugságokkal.
mind ugyanolyan elvárásokat táplálunk a nekünk tetsző nem iránt. most tök mindegy hogy férfi vagy nő..
lehet hogy pont az aki itt pofázik a többieknek az se lenne egy dagadt, hájas szőrös büdös ronda nővel. A többségük még csak egy sima rondával sem.
És ti is a csinibabákat keresitek már ne haragudjatok.
PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK.
És ez amúgy személyiségtől is függ.
LEHET LEPONTOZNI DE TI SEM VAGYTOK KÜLÖNBEK, EZ AZ IGAZSÁG NEM MEGLEPŐ H VALAKI AZT SZERETNÉ HOGY TETSZEN NEKI A PÁRJA. én titeket sem hibáztatlak.
Most jönnek a " dehát én akkora szent vagyok " kommentek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!