Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért lehet az hogy szinte minden velem egykorúnak van valakije csak nekem nincs? Unalmas lennék?
Ha szerinted mind a te hibád volt, akkor szerintem te nem érzed jól magad a bőrödben.
25/F
Nem fog bekopogni hozzád senki, ha te nem mozdulsz ki otthonról, nem kell, hogy az feltétlenül buli legyen, csak ne zárkózz el a világ elől.
Én pillanatnyilag egyedül vagyok, de nekem ez így egyelőre jó, így alakítottam egy ideje, a részletek eléggé bonyolultak, ha akartam volna, már lett volna, én nem akartam, most így jobb volt. De még egyedül sem ülök otthon a fenekemen a négy fal között. Mozdulj ki, ha az nem megy, akkor először társkeresőzz neten. Valamit csak szeretsz csinálni, amit nem csak a szobádban lehet.
Három lehetőséged van...
-Társkereső. Komolyan, olyanoknak van, mint te. Aki vagy nem ér rá vagy nem szeret társaságba menni. Kiírod az adatlapodra hogy ilyen vagy, hasonló habitusú srácot keresel, akivel több időt töltenétek otthon kettesben mint másokkal társaságban, aztán lesz valami.
-Online (NEM társkereső) fórum, játék, akármi. Csak van valami hobbid. Keress ezzel kapcsolatos fórumot. Ha fiúk is csinálják persze több esélyed van. Vagy ha fiúkat is érdekel legalább. Csinálj egy youtube csatornát, tölts fel videókat a hobbidról. Ahogy x kézműves dolgokat csinálsz, könyvbemutatókat, sorozatpremiernézős reakcióvideókat, amit szeretsz csinálni. Rengeteg hely van a neten, ami nem direktbe társkeresésre szolgál, de megismerhetsz embereket.
-Márpedig kimozdulsz. Nem bulizni, úgyse fogod jól érezni magad... Ha meg mégis megismersz valakit, ő valószínűleg azét van ott mert jól érzi magát ott, ebből később konfliktusotok lehet. Menj olyan helyre, ahol nem a bulizós emberek vannak, vagy nem csak ők. Megint csak, biztos van valami hobbid. Szereted az animéket? Menj el egy animeconra. Valami underground zenét? Menj koncertekre. Könyveket? Moly.hu és hasonlók szerveznek találkozókat. Sorozatok filmek szintén így működnek. Ha pesti vagy simán beülhetsz egy jó könyvvel egy kávézóba, ott azért elég sok ember megfordul. Vidéken nem tudom mennyire működik ez, de biztos van ott is olyan nagyobb város (ahol én élek ott ez nem jellemző...), ahol ez működhet. Ha észreveszed hogy valaki rádmosolyog, ne zárkózz be rögtön, az látszik. Mosolyogj vissza, hátha odamegy. Stb. Rengeteg lehetőséged van hozzád illő embereket megismerni.
Ez nem igaz utolsó, agybajjal is simán lehet valakinek pasija! Nekem is van.
De sok lánynak van, ez nem kizáró ok amúgy. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!