Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy már soha többé nem fogom látni, lehet h nem is tetszem neki, lehet, hogy van valakije, és minden álmom szertefoszlik? Volt valaki így?
Figyelt kérdés
Amikor láttatok párszor valakit, váltottatok pár mondatod de semmi különöset, de nagyon megtetszett, nagyon szimpatikus lett és vártátok mikor hív el titeket, de aztán nem láttátok többé? És már agyban elterveztétek, hogy milyen jó is lehetne vele együtt?
23/N
2015. júl. 6. 16:20
1/6 anonim válasza:
Ezért ne éld bele magad soha semmibe előre.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy csak elment nyaralni.
3/6 opened paradise válasza:
Igen,aztán mégis láttam és addigra már lett barátja....
Van ez így :D
4/6 anonim válasza:
"és vártátok mikor hív el titeket" miért bonyolult nektek elhívni, ha ennyire megtetszik valaki?
5/6 anonim válasza:
Volt ilyen, tiniként. Aztán rájöttem, hogy ennek aztán semmi értelme, mert álomvilág csupán. Lehet, hogy egy randi után kiderült volna, hogy teljesen más, mint amilyennek elképzeltem. Helyette azzal érdemes foglalkozni, akivel találkozik az ember a való világban.
6/6 anonim válasza:
Én is így vagyok most. 25 éves vagyok és ábrándozom egy fiúról, akit csak párszor láttam, epekedve várom, hogy egyszer majd elhív, de én büszkeségből nem fogok férfinak udvarolni. Lehet tényleg nem olyan, mint amilyennek elképzelem, de mégis álmodozom tovább....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!