Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? Mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Mi lehet a baj? Van valakije?

Figyelt kérdés

Lassan két hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, én úgy érzem, hogy már most nagyon szeretem, de ő mégis elég érdekesen viselkedik néha.

Pl múltkor mikor étterembe mentünk a szüleimmel azt mondta, kimegy mosdóba, de amint felkelt az asztaltól egyből elővette a telefonját és sietve távozott, utána ilyen negyed óráig nem is jött vissza, amikor meg megláttam és észrevette, h nézem gyorsan elrakta a telefonját, mintha lebukott volna. Ilyenkor próbálja egy zavart mosollyal elintézni a dolgot, de semmi olyan, h adna egy puszit vagy ilyesmi, h megerősítse, nem kell aggódnom. Pedig én tudom, hogy látja rajtam, hogy gyanakszom.

Aztán ezt akkor is csomószor eljátssza, mikor nálunk van, vagy én megyek hozzájuk. Akkor is ugyanígy reagálja le.

Hozzá kell tennem, hogy alig fél éve lett vége egy elég hosszú (2,5 éves) kapcsolatomnak. Nem túl békésen váltunk el,de én már teljesen túlléptem rajta. Most viszont, h látom a barátnőmön ezt a gyanús viselkedést, valahogy egyre többet gondolok az ex-barátnőmre... és fura módon ezt is valahogy érzem a barátnőmön, h tudja, hogy mostanában többet gondolok az exemre, akivel ráadásul nap mint nap látjuk egymást suliban, ráadásul még szándékosan csábít is... ezt eleinte frusztrálónak éreztem, de most h a barátnőm is ilyen félreérthetően viselkedik...?!

Mit csináljak???

2015. ápr. 10. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Tole kellene megkerdezni
2015. ápr. 10. 18:15
 2/4 anonim válasza:
Nemkell egyből a legroszabbra gondolni, kétfajta ember létezik, vagy megkérdezed tőle, vagy mikor nem látja megnézed a telefonját.. Pls ne mond, hogy "bízok benne" mert ha igy lenne nem egy nyilvános oldalra irnád.. Lêgy határozott cselekedj. De viszont lehet az a baj, hogy hanyagolod kedveskedj neki valamivel, lássa, hogy szereted! Az exed felejtsd el az a MÚLT!! Csak a jövőbe tekints!
2015. ápr. 10. 18:16
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaitokat!

#2, nem írtam olyat, h bízok benne...:D

ez a baj...:/

2015. ápr. 10. 18:28
 4/4 anonim ***** válasza:
hát ha te nem szereted ezt a lányt akk nem mindegy? minek kezdesz te is kapcsolatba ha még nem zártad le az érzéseid az exxel kapcsban? na am meg a kérdésedre válaszolva kérdezd meg tőle :) mondd el hogy te ettől kellemetlenül érzed magad, és hogy adjon magyarázatot erre... :)
2015. ápr. 10. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!