Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti az én helyzetemben, hogy szűrnétek ki, hogy valaki téged akar vagy a pénzed?
Van egy nagyon jól menő vállalkozásom.Volt egy nyolc évig tartó kapcsolatom aminek négy éve vége lett.Akkor még nem fejlődtem így fel a vállalkozással.Egy olyan helyen élek ahol a kisebb települések érik egymást és ismernek az emberek.Azóta,hogy egyedül vagyok,próbálkoztam két kapcsolattal,de nem ment.A volt párommal nem olyan rég,el kellett mennünk egy,hosszabb útra,vettem bizonyos dolgot a közös gyermeküknek és jött velem.Az autóban,ahogy mentünk felhozta a régi dolgokat,amikor fiatalok voltunk mennyit küzdöttünk egymásért,meg sokat beszélt róla,hogy emlékszel arra vagy erre ilyenek,és könnybe voltak a szemei.Amikor elhagyott nem ment olyan jól,és ahogy utaztunk elég hosszú út volt kisebb nagyobb településekkel,és sokan megnézték az autót és felháborodott rajta főleg amikor nők,hogy neked is csak a pénze miatt kellene,de én akkor is vele voltam amikor szegény volt.Vele nem szeretném újra kezdeni,és nem is fogom,meg van is valakije egy jó ideje.Amikor szegény voltam,nem foglalkoztak velem annyira a nők.De mostanra,mondjuk úgy rendesek velem.Nem tudom kiszűrni,hogy egy adott nő a pénzre megy vagy nem.Tudom,hogy nem minden nő,olyan de lássuk be bőven akad.Ti milyen taktikával derítenétek ki,mit akar?27 éves vagyok.
Kocsi nélkül menj randira. Vagy vegyél egy tropább, olcsó kocsit.
Olyan helyre vidd a csajokat, amik nem kerülnek sokba, vagy nem ilyen kényeztetős randi. Mondjuk sport, vagy hasonlók. Esetleg egyszer "felejtsd otthon a pénztárcádat. Ha nem sértődik meg, akkor az már plusz pont.
Ha a következő olyan randikra is elmennek, akkor valószinű a személyiséged miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!