Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ismerkedni akar velem Elefántcsontpart volt közlekedési miniszterének a lánya?
Ez kamu, nézz után a neten.
Nekem is írogatott egy ilyen, de már pontosan nem tudom a története, de ő is gazdag volt meg minden.
Küldözgette a képeket és a második levél után már én voltam neki a mindene meg, hogy szerelmes belém. :)
Persze.
Végigkutatta az egész internetet, csak hogy rád találjon.
Vigyázz, nehogy összetörd a szívét!
(:D)
Nem igaz,hogy valaki ezt benyalja...
Nem baj,nem kell ilyenekkel törődnöm,hisz a héten kaptam az sms-t,hogy enyém a 250000 usa dollár.
Mekkora parti, ki ne hagyd!
(te az elmúlt 20 évben barlangban éltél?)
Persze, hogy simán :DDD velem a volt zairei diktátor unokatestvére, John Ógóbógó akart megismerkedni, sőt, ötszázcsilliárd dollár 40%-át ígérte ha kimenekítem a vagyonát Zairéból!
Sajnálatos módon, amikor előleget kértem, nem küldött semmit John Ógóbógó, pedig komolyan segítettem volna :$$$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!