Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járnál olyan emberrel, akitől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyan emberrel, akitől, ha megkérdezed, hogy mit szokott csinálni, azt válaszolná: "unatkozom. " (? )

Figyelt kérdés

Szerintem gáz az, ha valaki többször elunja magát, és nem tud mit csinálni. Nem szívesen ismerkedtem sohasem ilyen nővel. Szeretem, ha valaki feltalálja magát, és nem unatkozik.

Írd le, hogy van-e "harmadik lábad", vagy befele nőttél...:)(Kor, nem)

2015. júl. 12. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudni milyen beszélgetés vezetett ehhez a válaszhoz, de simán lehet hogy csak azért mondta mert az várja hogy te szórakoztasd el. Ez inkább hangzik egy finom utalásra mintsem egy konkrét kijelentésnek hogy egész nap otthon ül a sarokban és halálra unja magát.
2015. júl. 12. 21:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem csak ettől függ, mindenesetre szerintem ez egy intő jel.
2015. júl. 13. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!