Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy normális pasit? 20L
Van balekzóna is, ami rosszabb a barátzónánál.
Bővebben:
[link]
Ha nem jönne be az oldal:
cache://www.ferfihang.hu/2015/05/24/bevezetes-a-piros-pirulaba-3-a-letra-elmelet/
2015. júl. 12. 18:10
31: Férfihang... Azért kicsit kaccantanom kellett.
2015. júl. 12. 18:32
"Férfihang... Azért kicsit kaccantanom kellett."
Miért is?
Csak te olvashatsz nők lapját, meg mullerpétert meg apmfszát? Vagy adott esetben játszahatod a feministát? Vagy az más?
Mert csak szólok, a férfihang a feminizmusra adott reakció. Ami nagyon helyes, hogy létezik
2015. júl. 12. 18:39
Sajnos, vagy nem sajnos, de a mai vilagban csak ugy ontik a kepunkbe a tokeletes ferfi-noi ideal kepet.Profi sminkes,profi fotos,photoshop,szilikon itt, szilikon ott, es maris olyan mesterseges emberi leny lesz az ideal, amilyen a valodi eletben nem is letezik.Egy ket kattintas, es lehet csurgatni a nyalat a legutobbi kolumbiai szepsegkiralyno, vagy a legmacsobb kanadai favago utan.Bezzeg az en idomben (de utalom ezt igy leirni) maximum a suli vagy a falu legszebb lanya volt az irigysegunk targya,vagy a varos legmenobb focistaja volt az alfahim.Egy kis szerencsevel mindket kategoria szintje megugorhato volt.Nem volt ekkora sztarkultusz, mi legfeljebb a hajviseletunkkel majmoltuk oket (Ez pl az ABBA eseteben nem is volt olyan nehez)Aztan szepen mindenki megtalalta a parjat a szomszed Mari, meg a gyarban dolgozo Jozsi szemelyeben, es eltunk szepen, mig el nem valtunk.Bar az ido sokmindent megszepit, egy biztos.Mi annak idejen nem eltunk ilyen gorcsosen, orokos felelmek kozott: eleg vekony-magas-gazdag-izmos- trendi stb vagyok-e? Mi lesz, ha gyerekszules utan nem lesz tokeletes hasam-mellem-p*ncim?Tudom, valtozik a vilag, de tenyleg nem szeretnek most fiatal lenni.
2015. júl. 12. 18:46
ma 18:46 így van a 80-90 es években sokkal több szerelmes pár volt ! nem azt nézték akkor mid van ha nem hogy ki vagy! ma meg mi van? bmws bunkók furikázznak csajokkal a legtöbb nő álom világban él ha egyedül marad akkor se adja lejjebb az igényeit
2015. júl. 12. 18:52
33: Néha én is olvasom a férfihangot és nem vagyok nő. De azért nem fogok egy vitában hivatkozni rá, mert nem tartom olyan komoly forrásnak.
2015. júl. 12. 18:55
36: akkor komolytalan forrás? Azt azért remélem vágod, hogy pl a létra elmélet (mint az összes többi férfihangon szereplő is) az evolúciós pszichologia alapjaira épül.
2015. júl. 12. 18:57
34 esnek meg tisztelet, az első női hozzászóló, akit olvastam, és nem ekezi az itteni férfiakat, fiatal srácokat. Nem bfszozza, balekozza le egyebek...
2015. júl. 12. 18:59
Elolvastad? Én nem találom ezt ám olyan viccesnek.
Félreértés ne essék számomra nem ez a biblia, egy-két cikket elolvastam, és akárhogy nézzük ez a valóság. Átéltem én is és más is, de soha nem gondoltam volna, hogy valaki ezeket ilyen szépen összefoglalja.
De itt van még egy cikk, egyik haverom mutatta, még régen.
[link]
NEM utálom a nőket, de elolvasva ezt a cikket, rengeteg nőt ismerek, akikre a cikkben szereplő minden egyes mondat igaz.
Gondolhatjátok, hogy min ment keresztül a cikkíró, hogy ezeket le kellett írnia.
2015. júl. 12. 19:02
Én viszont elég komoly forrásnak tartom azt, ami olyan dolgokat ír le, amelyek velem is és másokkal is megtörtént az életben.
Sosem értettem mi ez a jelenség, mit rontok el, amikor pedig elolvastam, akkor végre megértettem.
2015. júl. 12. 19:19
Kapcsolódó kérdések: