Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok egy normális pasit? 20L
próbálkozz szerényebb csendesebb srácokkal,vagy sőt próbálkozz átlagemberekkel bárhol a többsége normális,(sajnos :/ )
és
ha ez neked kihívás,akkor nem vagy egy törtető kalandor,azt kell mondjam finoman és modorosan.
Istenem, mennyi keserűség van az emberekben :) Nem is ismeritek szegény lányt, miért szóljátok le? Én nem ismerem a kedves kérdezőt, de pont úgy érzem, hogy őszinte a kérdése és talán nem egy földtől elrugaszkodott díva...
#7 voltam
Barátzónában találhatóak. A kérdező is nagyon jól tudja, hogy vannak normális férfiak körülötte is, nem kell az önámítás, csak azok valamiért nem kellenek. Nem elég izgalmasak, sikeresek, népszerűek, jóképűek...valami oka mindig van, hosszú a sor.
Én még nem láttam olyan nőt, akiknek az ismerősei között szigorúan csak bunkó taplók voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!