Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az szerintetek, hogy egy társkereső, ismerkedős oldalon a Nőket elhalmozzák a Férfiak levelekkel, De a Férfiaknak a Nők egyáltalán nem írnak és sok esetben még válaszra sem méltatják?
Egyszerű. Arra a nőre, aki kicsit is szép, pasik ezrei írnak, ettől megnő az arca nagy paripára, és azt képzeli (bocsánat, kéBzeli!!!) hogy akkor azt küldhet el a halál fszára akit akar. És sajnos ez így is van, kiválasztja magának a legtehetősebbet, vele összejön, a többit meg lepattintja vagy átlép rajtuk.
És akkor háborognak a nők, hogy miért nem kezdeményez a pasi. Kezdeményezett ő éppen eleget, de az ötezredik után már komolyan felteszi magának a kérdést: "igazából mi értelme?"
Ilyenkor a 70%-os, meg a többi párkapcsolati troll érdekes módon lapít, mint szar a gazban, nem osztja akkora elánnal az észt, mint a többi kérdésben :D hja, ami nem őket igazolja, az nem létezik :DDDD
Ők is csak a legalkalmasabbnak tűnőre koncentrálnak. Hol itt a probléma?
Jó, tudom... nem könnyű kitalálni, hogy mi a gondjuk az emberrel, de... nem is kell: ő mást akar(t), én pedig én vagyok - nekem sem kell olyan, aki nem engem akar. Ennyi az egész.
A többi felesleges kör lenne: sem jobb képű nem leszek, sem pénzem nem lesz több, sem autóm... közelebb sem fogok lakni hozzá, csak mert közli, hogy ez volt a "hibám". Akkor meg mit mondjon?
Mindenképpen a férfiak dolga a kezdeményezés.
Én azt vallom,hogy a férfi az valóban ízig vérig férfi legyen és merje megtenni az első lépést.
A #11 válaszadónak van igaza. Kérdező, brutális férfitöbblet van az országban, egy nő heti 20-30 levelet tuti hogy kap, de még a legrondábbak is kapnak heti tízet minimum. Ezek után szerinted nem fog elszaladni velük a nyihaha?
Persze ezt még saját maguknak se ismerik be, nemhogy itt nekünk, helyette nekiállnak cirkuszolni, ha kritikát kapnak...hát drágaságaim, ti vagytok monopolhelyzetben, ti választotok, igaz? Bizony igaz. Akkor a balhét is ti viszitek el.
Amúgy pedig egyenjogúság van, marhára nem a férfiak dolga a kezdeményezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!