Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az szerintetek, hogy egy társkereső, ismerkedős oldalon a Nőket elhalmozzák a Férfiak levelekkel, De a Férfiaknak a Nők egyáltalán nem írnak és sok esetben még válaszra sem méltatják?
1. túlkínálat,
2. megtehetik,
3. némiképp jellemtelen a társkeresős csajok 90%-a.
4. a nők KOMOLYAN azt hiszik, hogy ezzel okozzák a legkevesebb fájdalmat, hogy nem válaszolnak, vs, mintha megmondják kerek perec, hogy nem jössz be nekik.
Alászolgája, uram.
25/F
Én igyekszem mindenkinek válaszolni, akkor is, ha nem az esetem, DE:
-volt olyan, hogy amikor regisztráltam társkeresőre (friss húsként), akkor másfél óra alatt körülbelül 100 megkeresést kaptam. Én sem számítottam ennyire, esélyem sem volt megválaszolni. Még copy-paste módszerrel is órákig tartott volna.
-később, amikor már csitult a hullám, törekedtem arra, hogy mindenkinek válaszoljak, de sokszor előfordult, hogy pl. a telefonomon láttam, hogy üzenet jött, épp nem volt alkalmam megválaszolni, aztán - mivel nem fogott meg az illető - bekerült az agyam hátsó zugába, és bevallom, megfeledkeztem róla.
-megjegyzem, férfiban is akad olyan, aki nem válaszol, én nem szoktam mellre szívni...
Csak feltételezéseim vannak...
A férfiak, ha kanosak, akkor mindent bevetnek, mindenkinél bepróbálkoznak, aki él is mozog... ez növeli a nők statisztikáját...
A nőknek meg ebből az jön le, hogy nekik felesleges keresgélni, hiszen úgyis van megkeresésük dögivel, még ha a levéláradatból csak jó, ha 10% számít érdeminek, a többi a "röptében a legyet is" típus.
Öngerjesztő folyamattá válik, mert a nőnek energiája sem marad arra, hogy keresgéljen, másrészt meg minek, ha úgyis vannak jelentkezők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!