Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komoly kapcsolatban gondolkodo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatban gondolkodom, de családot, gyereket, soha nem akarok. Reális ez?

Figyelt kérdés

Találhatok olyan férfit, aki szintén komoly, hosszú távú kapcsolatot szeretne, de csak párban? Tehát nem tervez gyerekeket, nem tervez házasságot, hanem csak együtt lennénk. Vagy meg kell békélnem hogy olyanokkal hoz majd csak össze a sors akiknek pár hónapig, esetleg 1-2 évig kellek? Mert előző barátomban nagyon imádtam hogy nem tervezi lekötni magát, az viszont baromira fáj hogy csak egy évig lehettünk együtt. Nagyon ellentmondásos amit szeretnék? Mert kicsit tartok tőle hogy ezzel a felfogással magányos leszek, de szerelmes lenni meg kötődni sajnos nagyon tudok, ahhoz meg nem elég egy laza kapcsolat.

N 23

2015. júl. 9. 19:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát eléggé elfogult vagy igen :)

Még az vagy.

Mindig van egy nagyobb hal.

2015. júl. 9. 20:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Nőként bármikor találhatsz ilyen kapcsolatot,ha férfi lennél nehezebb lenne a dolgod.
2015. júl. 9. 21:24
 13/16 MolotovPunk ***** válasza:

Sokan vannak így ezzel szerintem.

Én sem vagyok házasságpárti.

Gyereket sem akarok,pedig van melóm már 8 éve.

Igaz (még csak) 27 vagyok.

Lehet később változok e téren,vagy nem.

Viszont volt barátnőm sem volt házasságbarát és ő sem akart gyereket,mégis szétmentünk,igaz tök más okokból...

2015. júl. 9. 21:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Volt több ilyen barátnőm is, úgyhogy biztosan nem vagy egyedül ezzel.

Te kb teljesen félreérted a gyűrű, illetve a papír okát - a papírozásnak pusztán adminisztrációs oka van, ha a nevedet nem cseréled le, akkor nincs jelentősége. A gyűrű meg kb mint a kézfogás, egy jelképes dolog - vagy szerinted ha megbeszéltek valamit, aztán kezet ráztok, akkor nem tudod megszegni a szavad?

2015. júl. 9. 23:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Van ilyen férfi igen. Egy hosszútávú kapcsolat nagyon jó, de nem akarok se házasságot, se gyereket, se most, se máskor.

Na, már csak össze kellene futnunk.

2015. júl. 10. 00:56
 16/16 LeftBehind ***** válasza:
14. Épp ezért tartom értelmetlennek, ha szeretek valakit azt gyűrű meg papírok nélkül is szeretni fogom
2015. júl. 10. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!