Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánytól akarok valamit, de nem most, akkor milyen kapcsolatban legyek vele?
Figyelt kérdés
keressem sokat, vagy elég csak néha-néha?
elhívjam néha ilyen szimpla találkozóra?
bókoljak neki vagy inkább ne?
Az a lényeg, hogy most nem akarok tőle még semmit, de nem akarom hogy elfelejtsen, azt akarom hogy később képes legyen rám férfiként tekinteni, és azt sem akarom hogy azt higgye hogy hülyítem.
Hogy viselkedjek vele?
2014. jan. 19. 23:02
2/12 anonim válasza:
Nem illik "talomba tartani" embereket, ezzel csak hülyíted szerencsétlen lányt. Döntsd el hogy akarod-e most vagy nem, és aszerint bánj vele.
3/12 anonim válasza:
Ha saját magad se tudod h mit akarsz, akkor inkább hagyd őt békén és ne kavard a szharrt.
4/12 A kérdező kommentje:
nem vagyok bolond, csak szerelmes, de nem akarom neki elmondani még, mert ismerem annyira hogyha megtudná, akkor még a barátségunk is megszűnne :S
2014. jan. 19. 23:04
6/12 anonim válasza:
jajj, én ha a csaj helyébe lennék... mondd el neki, tuti hogy örülni fog :) hány éves vagy amúgy, ez nem vmi érett viselkedés!
7/12 A kérdező kommentje:
ő nem akar kapcsolat, nem volt még fiúja. Az az igazság nem tudja mit akar, csak szimplán jóba akarok vele maradni hogy később hátha...
2014. jan. 19. 23:07
9/12 anonim válasza:
Szerintem még gyerekek vagytok:)De attól még nyugodtan randizhattok/találkozgathattok sztem, csak ne feküdjetek le egymással:) Am, hát szerelmes vagy belé, aszontad, hát akkor szerintem ha ezért elhagyna teljesen meg elzárkózna előled, akkor tök mindegy, nem is érdemes vele foglalkoznod, ha ilyen. Ha pedig bepróbálkozol, és tetszel neki, akkor járhattok, szóval sztem így nincs veszteni valód:)
10/12 A kérdező kommentje:
jelenleg beszélgetünk facen, szórakoztatom a csajt. bókolgatok neki sokat, és látom rajta hogy veszi a lapot.
néha véletlenül összefutunk utcán, vagy egyéb helyeken.
mindig örül nekem ha lát. Mosolyog mindig.
volt már hogy elhívtam ide-oda, el is jött, ilyenkor jól érezzük magunkat.
én meg azt érzem hogy tetszek neki csak fél bevallani, fél az érzéseiről beszélni.
2014. jan. 19. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!