Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exemmel akarok újra lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exemmel akarok újra lenni, de még kapcsolatban vagyok? 18F

Figyelt kérdés
Jártam egy lánnyal a nyáron,elbűvölő a mai napig. Szakítottam vele, mert szabadságra vágytam, aztán eltávolodtunk egymástól és most összejöttem egy másik lánnyal. Nagyon ritkán látom,akkor is csak pár órára, de viszont az exemre nagyon sokat gondolok! Hogy milyen jó volt vele, vele nem veszekedtem,nem voltak féltékenységi rohamai mint a mostani barátnőmnek. De már egyáltalán nem beszélünk, de szünetekben mindig nézem őt..és néha ő is engem. Ez azt jelenti hogy még mindig szeretném? Folytassam vele újra?
2013. máj. 3. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán nem véletlenül vannak féltékenységi rohamai a mostaninak, tudod, női megérzések. Természetesen szakítanod kellene a mostanival. A többit pedig utána elemezd.
2013. máj. 3. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt te tudod eldönteni. A féltékenységre az okai meg biztos megvannak. De ne csodálkozz, ha veled is így fognak majd játszadozni a lányok.
2013. máj. 3. 19:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Nincs meg rá az oka, csak nem tetszik neki ha ismerős lányokat vissza igazolok. Gyerekesen viselkedik
2013. máj. 3. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!